Luottaritoiminnasta työryhmiksi 2020
Allianssin luottaritoiminta uudistuu ja nykyisten nimettyjen vuosittaisten ryhmien sijalle tullaaan kokoamaan temaattisia, vapaamuotoisempia ja avoimia työryhmiä. Uudistusta on kaivattu, jotta luottamushenkilöiden työlle olisi helpompaa asettaa selkeitä tavoitteita ja jotta merkityksellisen työn tulokset olisivat näkyvämmin esillä.

Tällä kyselyllä kartoitetaan toiveita ja ideoita työryhmien työlle. Kyselyyn voit vastata nimettömänä ja vastauksia hyödynnetään uuden työryhmäkokonaisuuden suunnittelussa osana Allianssin vuoden 2020 toiminnansuunnittelua. Päätös uudesta työryhmämallista tehdään syyskuun hallituksessa ja toimintamalli esitellään Allianssin syyskokouksessa 20.11.2019. Uudistus ei koske kv-ryhmää, joka jatkaa toimintaansa samaan tapaan hallituksen nimeämänä luottariryhmänä.

Lisätietoa ryhmätoiminnasta voit kysyä sähköpostilla Elisalta ja Hennalta (elisa.gebhard@alli.fi tai henna.pursiainen@alli.fi)
Mikä kuvailee parhaiten sinua: *
Mihin asiaan Allianssin on tärkeää vaikuttaa ensi vuonna 2020? Miksi?
Your answer
Minkä aiheen ympärille työryhmä olisi tarpeellinen perustaa?
Edellä mainitut ryhmät ovat vain esimerkkejä mahdollisista työryhmistä. Heräsikö sinulla muita ideoita? Ryhmällä on tärkeää olla rajattu teema ja aikajänne.
Your answer
Miten avoimeen työryhmään sitoutuminen voitaisiin varmistaa?
Your answer
Miten työryhmien toiminnasta saataisiin vaikuttavampaa kuin luottaritoiminnasta?
Your answer
Vapaa sana luottaritoiminnasta:
Your answer
Terveisiä Allianssin hallitukselle:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi. Report Abuse - Terms of Service