Inventarisatie: Verdeling senior coschappen
Beste co-assistenten,

Wij horen regelmatig klachten omtrent het verdelen van de senior coschappen. Op de verschillende faculteiten is deze verdeling ook anders geregeld. Daarom willen wij inventariseren wat de mening is over de verdeling van de senior coschappen op onze faculteit.

De huidige verdeelmethode is als volgt:
Vanaf cogroep 186 verdelen krijgt elke cogroep tijdens CKO7v (t/m cogroep 185 tijdens het coschap huisartsgeneeskunde) een selectie aangeboden van beschikbare stageplaatsen om te verdelen. Studenten bepalen hun keuze aan de hand van een indelingslijst die verkrijgbaar is op de kamer van de Amanuensis.
Het zelfstandig regelen van een plaats is niet toegestaan. Dit is besloten zodat alle coassistenten gelijke kansen hebben.

Hoe komt de lijst tot stand?
Iedere periode wordt de actuele bezetting gecontroleerd en daarna wordt een selectie gemaakt uit de plaatsen die vrij zijn of komen voor de groep die aan de beurt is om te kiezen. De intentie is om een evenwichtige mix van disciplines aan te bieden, door rekening te houden met de verschillende soorten specialismen die beschikbaar zijn. Ook wordt erop gelet dat de cogroepen die later starten eveneens een aantrekkelijke lijst zullen krijgen.
Het aantal plaatsen op de lijst is altijd groter dan het aantal studenten in de cogroep, zodat enige mate van keuzevrijheid verzekerd is.
Het kan gebeuren dat er geen mogelijkheid is om een senior coassistentschap te lopen in een specialisme dat de voorkeur heeft. Studenten kunnen dan hun vrij keuze coassistentschappen in episode 'keuzecoschappen' inzetten voor een stage (of meerdere stages) waarvoor ze interesse hebben.

Heb je al deelgenomen aan de verdeling voor de senior coschappen?
Was je tevreden over de uitkomst van de verdeling voor de senior coschappen?
Was je tevreden over het proces van de verdeling voor de senior coschappen?
Ik vind de huidige verdeelmethode beter dan een methode waarbij je moet solliciteren voor een senior coschap
Ruimte voor commentaar:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service