Registrer dine Tønder Bank-aktier fra 2009 og bliv en del af "Foreningen Tønderaktionær 2010"
________________________________________________________________________________________________

I Foreningen Tønderaktionær 2010 udvider vi den periode, vi dækker, til også at omfatte 2009.

Du kan derfor nu registrere dig i nedenstående skema, hvis du ved konkurstidspunktet ejede Tønder Bank-aktier, som du har købt i løbet af 2009.

Når du har registreret dine 2009-aktier, indsendt din dokumentation og betalt dit indmeldelsesgebyr, er du en del af "Foreningen Tønderaktionær 2010", og du vil efterfølgende deltage i bestræbelserne på at få erstatning for dit tab sammen med resten af foreningens medlemmer.

Har du tidligere registreret dig i ”Foreningen Tønderaktionær 2010” med aktier købt i perioden 1/1-2010 frem til konkursen, betaler du selvfølgelig kun ét indmeldelsesgebyr (svarende til den samlede værdi af dine aktier).

I nedenstående formular vil vi gerne have dine oplysninger om aktiekøb foretaget i perioden 1/1-2009 til 31/12-2009 (som du stadig var i besiddelse af på konkurstidspunktet).

Hvis du ejer Tønder Bank-aktier, som er købt senere end 2009 - altså i perioden fra 1/1-2010 og frem til konkursen – men endnu ikke er registreret, findes der et separat skema til dette.
Find skemaet til registrering af Tønder Bank-aktier købt fra 2010 til konkursen via dette link: http://tonderinvestor.dk/foreningen-toenderaktionaer-2010/tilmeld-dig-her/

________________________________________________________________________________________________
Er du privat investor, eller repræsenterer du et firma? *
Der kan registreres op til én person og én juridisk person på et medlemskab. Det kan senere vise sig at være vigtigt, at alle personer/juridiske personer har tilkendegivet, at de ønsker at gøre et krav gældende. Ved flere personer eller flere juridiske personer, skal der oprettes flere medlemskaber.
Required
Er du allerede tilmeldt "Foreningen Tønderaktionær 2010"? *
Ejer du også Tønder Bank-aktier købt i perioden fra 1/1-2010 og frem til konkursen, og allerede har tilmeldt dig "Foreningen Tønderaktionær 2010", bedes du sætte kryds i "Ja" herunder, så vi kan sammenkoble dine to tilmeldinger. Du skal nemlig kun betale ét indmeldelsesgebyr (svarende til den samlede værdi af dine aktier).
Fornavn *
Efternavn *
CPR-nummer
Hvis du repræsenterer et firma eller anden juridisk person, skal du ikke oplyse CPR-nummer her men i stedet CVR-nummer nedenunder
Evt. firmanavn
Hvis du repræsenterer et firma eller en anden juridisk person, er det vigtigt at oplyse firmanavnet/organisationens navn.
Evt. CVR-nummer
Hvis du repræsenterer et firma eller anden juridisk person, er det vigtigt at oplyse CVR-nummeret.
Adresse *
Postnummer *
By *
Telefonnummer *
Email
Vi har som udgangspunkt kun ressourcer til at kommunikere per e-mail og via denne hjemmeside. Hvis der kommer en eller flere retssager, hvor du som medlem aktivt skal gøre noget for at være med, vil vi dog sende breve til de medlemmer, der ikke har oplyst email-adresser.
Er du medlem af Dansk Aktionærforening, så angiv dit medlemsnummer her
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnummer, så kan du se det på "Min Profil" på shareholders.dk. Du kan også få det oplyst ved at ringe på tlf. 45 82 15 91 eller skrive en mail til daf@shareholders.dk. Vil du melde dig ind i Dansk Aktionærforening og få et medlemsnummer, kan du gøre det her: www.shareholders.dk/medlem. Er du ikke medlem, skal du blot lade feltet stå tomt.
Har du købt aktier mere end én gang i perioden fra 1/1-2009 til 31/12-2009? *
Vi regner i denne forbindelse køb som antal købsnotaer (også selvom du skulle have flere køb på den samme nota). Både aktier i frit depot (privat eller i ejet selskab) og i et kapitaldepot er gældende.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dansk Aktionærforening. Report Abuse