Volontärformulär
Hej! Vad kul att du vill hjälpa till som volontär!

I samband med Raoul Wallenbergs dag den 27 augusti – Sveriges nationella dag för civilkurage och medmänsklighet, ställer vi ut utställningen "Varje människa kan göra skillnad". Utställningen sker den 1–3 september i Kungsträdgården.

Du har visat intresse för att vara volontär innan och/eller under detta arrangemang och här fyller du i när du kan vara med. Vänligen välj bara de tider som du verkligen kan så matchar vi dig med en uppgift.

Informationsträff för alla volontärer sker den 23 augusti kl. 18:00–19:30 på Raoul Wallenberg Academys kontor. Vi kommer då att gå igenom uppdragsbeskrivningen och volontärpolicyn.

Tack för att du vill vara med och göra skillnad med oss!

För- och efternamn *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Telefonnummer (skriv gärna e.g 070-xxx xx xx) *
Your answer
Onsdag 23 augusti, Informationsträff för volontärer
Vi kommer bland annat gå igenom volontärpolicyn, uppdraget och ge en introduktion till Raoul Wallenberg Academy och självklart bjuda på fika. Om du får förhinder och inte kan komma den 23 augusti så skicka iväg ett mail så löser vi det.
Söndag 27 aug, Raoul Wallenbergs dag
Raoul Wallenbergspriset delas ut på en sluten tillställning på Musikaliska. Som volontär hjälper du till att välkomna gäster och pricka av dem på gästlista.
Fredag 1 september
Invigning av Kubutställningen i Kungsträdgården. Som volontär hjälper du till att praktiskt ställa iordning utställningen samt välkomna elever och lärare som besöker utställningen.
Lördag 2 september
Kubutställningen i Kungsträdgården. Du välkomnar gäster och berättar om projektet för besökare.
Söndag 3 september
Sista dagen för Kubutställningen i Kungsträdgården. Du välkomnar gäster och berättar om projektet för besökare, efter kl. 18.00 packar vi ihop utställningen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raoul Wallenberg Academy. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms