COSMÈTICA NATURAL, MÒDUL II: FORMULACIÓ DE DESODORANTS, COLÒNIES, PERFUMS, GELS (PASTA DE DENTS, GOMINES, GELS FACIALS I CORPORALS), TÒNICS I MASCARETES.
Dia: dissabte 13 de gener de 2018
Horari: de 10 a 18.30h
Preu: 48€ (més 10€ de material: inclou apunts i els preparats elaborats)
Imparteix: Marta Dubreuil
Data límit d'inscripcions: fins el dimecres 10 de gener
Lloc: Sabadell (botiga De la Terra a l’Olla)

TEMARI

- Coneixerem les diferències entre els desodorants convencionals i naturals, i aprendrem a fer diferents tipus de desodorants utilitzant plantes aromàtiques i els seus olis essencials: desodorant en roll-on, en barra o en esprai.
- Coneixerem les diferència entre “pure perfume”, “eau de parfum”, “eau de toilette”, y “eau de cologne” i aprendrem a elaborar cada una d’elles a partir de productes naturals.
- Formulació de diferents tipus de gels i les seves múltiples aplicacions: pasta de dents, gomines, gels facials, sèrums facials, gels exfoliants, gels netejadors, gels corporals, gel terapèutic…
- Aprendrem quins són els passos que cal seguir per una bona cura facial.
- Formulació de tònics i mascaretes facials a partir de productes frescos, infusions, hidrolats, olis… Coneixerem les seves aplicacions i com podem modificar-los en funció del tipus de pell i tractament que volem realitzar.
- Matèries primes de proximitat que podem utilitzar per elaborar tots aquests productes naturals.
- En la part pràctica elaborarem desodorants, colònies, perfums, gels, tònics i mascaretes.
- Cada alumne disposarà d’apunts i s’emportarà els preparats elaborats.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ per reservar la plaça del taller, al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a hola@femarrels.com per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.

COM ARRIBAR-HI

La botiga De la Terra a l’Olla està al Carrer de Sant Antoni número 26 de Sabadell, a 2 min caminant des de l’estació d’FGC Plaça Major, o a 10 min caminant de l’estació Renfe Centre

Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS, amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, a més d'enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, que puguin ser del seu interès, mitjançant correus electrònics, xarxes socials, etc.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a DERTOCHIP, S.L.U. a captar la seva pròpia imatge, ja sigui a través de càmeres o vídeo càmeres, en què l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins l'àmbit de la seva activitat professional i podran ser publicades a les xarxes socials de l'empresa, web, etc. MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
També li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS situat a la C/ MANSO, 58 - 08205 SABADELL (BARCELONA) o a l'email: hola@femarrels.cat
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service