INSCRIPCIÓ CAMPUS OLÍMPIA 2020 CEM OLÍMPICS - VALL D'HEBRON
Si no heu rebut el correu electrònic amb el procediment d’inscripció, consulteu-lo a la nostra web al següent enllaç http://www.cemolimpics.cat/noticies/completa/campus-olimpia-2020 abans d’omplir el formulari.

Per tramitar de forma correcta la vostra sol·licitud d’inscripció al Campus Olímpia 2020 empleneu tots els camps del formulari amb les dades requerides.
Email address *
1. NOM I COGNOMS (de l'infant) *
Your answer
2. DATA DE NAIXEMENT (de l'infant) *
MM
/
DD
/
YYYY
3. TELÈFON DE CONTACTE EN CAS D'EMERGÈNCIA *
Your answer
4. ACTIVITAT A LA QUE S'INSCRIU
Selecciona els torns, modalitats i horari als quals s’inscriu el/la nen/a. És important respectar l’any de naixement.
1r TORN (del 22 al 26 de juny)
2n TORN (del 29 de juny al 3 de juliol)
3r TORN (del 6 al 10 de juliol)
4t TORN (del 13 al 17 de juliol)
5è TORN (del 20 al 24 de juliol)
6è TORN (del 27 al 31 de juliol)
7è TORN (del 31 d'agost al 4 de setembre)
8è TORN (del 7 al 10 de setembre)
5. Marca si necessites el SERVEI D'ACOLLIDA (de 8h a 9h)
6. Tramites la sol·licitud d'AJUT ECONÒMIC de l'Ajuntament de Barcelona per a les activitats de vacances d'estiu? *
Pots consultar els barems i calendari a: https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families . Si compleixes amb els requisits per poder sol·licitar l'ajut, hauràs de fer el tràmit a través del mateix enllaç. Recorda que es pot sol·licitar l’ajut per un màxim de 10 dies (2 torns). Per als torns que queden fora de l'ajut econòmic hauràs de satisfer el pagament en finalitzar aquest formulari d’acord amb el procediment d'inscripció (per transferència bancària). Consulta els CODIS D'ACTIVITAT per realitzar el tràmit a http://www.cemolimpics.cat/content/docs/musca_minipost/codisdactivitatcampus2020.pdf
7. Suma els IMPORTS dels TORNS SELECCIONATS *
Abans de continuar avançant, assegura't de sumar i anotar-te correctament tots els imports de les caselles seleccionades per tal de poder fer la transferència al final del procés. Recorda que si demanes ajut econòmic, no has de fer el pagament corresponent a 2 torns. Si selecciones més de 2 torns, hauràs de satisfer el pagament dels que queden fora de l’ajut.
Your answer
8. TALLA DE SAMARRETA *
9. QÜESTIONARI MÈDIC *
Necessitem saber si el/la nen/a pateix alguna malaltia crònica, té algun tipus de necessitat especial, segueix algun tractament específic, té alguna al·lèrgia, intolerància alimentària, o hi ha algun aspecte mèdic de rellevància del qual haguem d’estar assabentats. Si la resposta és SI et demanem, si us plau, que especifiquis i detallis a continuació qualsevol d'aquests aspectes. En cas de no patir cap de les condicions anteriorment esmentades, simplement posar "CAP"
Your answer
10. AUTORITZACIÓ DE SORTIDA de l'infant: *
Escriu si el/la nen/a MARXA SOL/A o bé escriu els NOMS, COGNOMS i PARENTESC de les persones que autoritzes a recollir el/la nen/a del Campus (màxim 4 persones). Recorda incloure't a tu mateix/a. Si indiques que el/la nen/a marxi sol/a i a continuació poses els noms de persones autoritzades, sempre prevaldrà el marxar sol/a.
Your answer
11. DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA *
Cal portar la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA per formalitzar la inscripció a partir del primer dia d'obertura del Centre i abans de l'inici del Campus. (Fotografia mida carnet, fotocòpia targeta sanitària o mútua i fotocòpia carnet de vacunació)
12. PAGAMENT - FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ *
Un cop enviïs el formulari, hauràs de fer el pagament per transferència bancària al número de compte ES13 0182 8327 0502 0172 3982, indicant CAMPUS + NOM I COGNOMS del nen/a., i enviar el comprovant de la transferència a campuscemolimpics@igebcn.cat. La reserva de plaça no es farà efectiva fins que no rebem el comprovant de pagament. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada. Aquest any les places són més limitades que mai, per això us recomanem enviar de forma urgent el comprovant de pagament. Només queden exemptes de pagament, màxim 10 dies (2 torns), les persones sol·licitants d'ajut econòmic.
13. NORMATIVA D'INSCRIPCIÓ AL CAMPUS OLIMPIA 2020 *
Podeu consultar la normativa completa a: https://vacances.barcelona.cat/ca/inscripcions
14. AUTORITZACIÓ DRETS D'IMATGE *
Atès que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i està regulat per la Llei orgànica 1/1982 de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la Direcció d’aquest centre demana el consentiment als pares, mares o tutors legals per poder publicar les imatges en les quals apareguin els seus fills i filles i hi siguin clarament identificables en els espais de comunicació i difusió del Centre (panells informatius, plafons, publicacions digitals i/o en paper), incloent-hi els espais web i les xarxes socials, amb la finalitat d’informar i fer difusió de les activitats organitzades pel Centre. L’esmentat consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment per l’interessat. A partir de l’acceptació del present formulari vostè autoritza expressament la publicació de les imatges amb les finalitats que s’especifiquen.
15. INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES *
Responsable: IGE BCN SL. Finalitat: gestionar la seva sol·licitud com a participant del campus, prestar el servei i mantenir-lo informat sobre aquestes i altres activitats que organitzi CEM OLÍMPICS. Legitimació: consentiment de l’interessat. Terminis de conservació: Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, tret que ens indiqui expressament el contrari. Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte en els casos previstos per llei. Drets: accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació, adreçant-se per escrit a IGE BCN SL c. Pau Vila n. 13-15 1r 3a, 08174 de Sant Cugat del Vallès, referència “Protecció de Dades” acreditant la seva identitat.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy