MANIFEST A FAVOR DE LA DEMOCRÀCIA
Els sotasignants, membres del claustre, personal d’administració i serveis de l’ Institut Baix Empordà, reunits a claustre, manifestem el compromís permanent en l’educació en valors socials i cívics, i de manera especial en el valor de la democràcia.
Per aquesta raó, volem denunciar la reiterada vulneració dels drets democràtics més elementals que darrerament practica el Govern d’Espanya, pròpia de règims autoritaris, i que afecta les institucions democràtiques catalanes i el conjunt de la ciutadania de Catalunya.
Demanem al Govern espanyol i als estaments responsables de les seves ordres que aturin aquesta manera de procedir i treballin per protegir els valors fonamentals de la democràcia.
I suggerim, per a la resolució del conflicte generat i per l’anhel d’exercir el dret a decidir que ha manifestat de forma pacífica i insistent una part significativa del poble de Catalunya, la conveniència de recórrer al diàleg i a la mediació internacional.
Palafrugell, 27 de setembre de 2017
Nom i Cognoms
Your answer
DNI
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms