НАЈАВА ГОСТУЈУЋЕ РАДИОНИЦЕ / „Како се припремити за разговор за посао - очекивања од кандидата, али и кандидата од послодаваца“

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи Гојком Радишић, организује радионицу на тему Како се припремити за разговор за посао - очекивања од кандидата, али и кандидата од послодаваца“ која ће се одржати у понедељак, 18. Децембра у 16 часова у слушаоници C4.

Наш гост и реализатор радионице биће Гојко Радишић. Гојко је заљубљеник у људске ресурсе и верује да су људи ти који су истински покретачи промена. Да је HR правац каријере у којем даље жели да се развија открива још током студентских дана, захваљујући чланству у студентској организацији AIESEC где је провео више од четири године.

Током своје каријере, Гојко је имао прилику да прође кроз скоро све области људских ресурса, а последње четири године, ради и стиче искуство на Talent Acquisition и Employer Branding позицијама у ИТ индустрији.

Тренутно је запослен као Global Employee Experience Specialist где је задужен за искуство запослених. Сертификовани је когнитивно-бихејвиорални коуч и поносни алумниста AmChamps програма и AIESEC-a.

 На радионици можете сазнати;  

-Како се припремити за разговор за посао

-Како средити биографију и шта истаћи

-Најчешће постављена питања на интервјуу

-Која су очекивања од кандидата, али и обрнуто, кандидата од послодаваца.

 Имаћете прилику да Гојку поставите питања и сазнате одговоре на она питања, чији одговори су вас одувек занимали, и одговоре чујете из угла некога ко се више од четири године бави регрутацијом и селекцијом.

 Видимо се! 

 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
ИМЕ *
Мејл: *
Број телефона *
За све додатне информације можете се јавити на мејл katarina.brzakovic@mef.edu.rs
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fakultet za primenjeni menadzment, ekonomiju i finansije. Report Abuse