Aanmeldformulier Lobbus 2019
Super leuk dat je ons team wilt komen versterken deze zomer!

Lees goed en vul alle velden zo volledig mogelijk in!

Na je aanmelding krijg je van ons een welkomstmail met alvast de eerste informatie over Lobbus dit jaar.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail adres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Welke maat T-shirt draag je meestal? *
Aanwezigheid op Lobbus
We willen graag weten welke weken en extra dagen je komt helpen op Lobbus. Als je je opgeeft verwachten we dus ook echt dat je er die week bent. Geef hieronder aan voor welke weken en extra dagen je je opgeeft.

Opbouwen: woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 augustus

Week 1: 12 augustus tot en met 16 augustus (introductie dag 11 augustus)

Week 2: 19 augustus tot en met 23 augustus (introductie dag 18 augustus)

Week 3: 26 augustus tot en met 30 augustus (introductie dag 25 augustus)

Afbreken: vrijdag 30 augustus avond, zondag 1 september
Opbouw woensdag *
Opbouw donderdag *
Opbouw vrijdag *
Week 1 *
Week 2 *
Week 3 *
Afbreken *
Lunch en avondeten voor alle vrijwilligers
Een van de tegenprestaties van Lobbus is dat we voor alle vrijwilligers lunch en avondeten regelen. We hebben elke week een aantal helden klaar staan die ervoor zorgen dat we allemaal de dag door komen zonder lege maag! En het is natuurlijk heel gezellig om de dag samen af te sluiten met een lekker hapje.

We eten wat de pot schaft. Mee eten is niet verplicht, maar we stellen het wel op prijs als je er bij bent op de dagen dat je op het veld helpt. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergieën en vega/vegan. Laat daarom hieronder weten waar we in jouw geval rekening mee kunnen houden als dat van toepassing is.
Heb je allergieën, een bijzonder dieet of eet je vegetarisch/veganistisch?
Your answer
Taken en functies
Last but not least...

Wat wil je doen op Lobbus? Er zijn allerlei taken en functies. ze staan omschreven op de website, maar hier nog even een kort overzicht. We kunnen niet garanderen dat je precies op de plek wordt ingezet waar je voorkeur naar uit gaat, maar we proberen wel alles in overleg te doen. Als persoonlijk begeleider draag je de zorg over een kind met een fysieke of verstandelijke beperking of een kind met een gedragsstoornis. Daarin word je begeleid door een ervaren Lobbus vrijwilliger.

Groepsleiding (vanaf 16 jaar) en Persoonlijk begeleider (vanaf 16 jaar)
Als groepsleiding ben je de hele dag met de kinderen in jouw groep. Samen met je groepsleiding draag je zorg voor de kinderen, maar doe je ook actief mee aan het programma en zorg je ervoor dat elke dag een waanzinnige dag is voor de kinderen.

Activiteiten Specialist (vanaf 17 jaar)
Als specialist ben je onderdeel van het team dat alle activiteiten en programma's op het veld mogelijk maakt. De disciplines zijn: Sport/spel, theater, knutselen, koken, huttenbouwen (of misschien heb je zelf nog een talent wat je kan delen)

Lobbus Academy (vanaf 13 jaar) (VOORALSNOG ALLEEN WEEK 1 meer info volgt)
Misschien was je vorig jaar nog als deelnemer op Lobbus of zit je nu in de onderbouw van het voortgezet onderwijs en ben je nieuw op Lobbus. We hebben op lobbus veel verschillende taken waar we hulp bij kunnen gebruiken. Als je je aanmeld en je bent tussende 13 en 15 jaar kom je in onze Lobbus academy. Samen met twee ervaren Lobbus vrijwilligers en de andere deelnemers ga je op onderzoek uit wat er allemaal bij komt kijken om Lobbus te organiseren en wordt je in overleg ingezet op verschillende plekken. Dat kan zijn als assistent in een van de specialisten tenten of als post bij de grote spellen in het bos.

Bouwers en brekers (vanaf 16 jaar)
Misschien heb je deze zomer niet zo veel tijd, of ben je helemaal niet fan van werken met kinderen, maar wil je jezelf wel nuttig maken. Hou je van aanpakken en ben je niet vies van regen en modder of een hele dag hard werken in de zon? meld je dan aan voor de opbouw en afbouw van Lobbus.
We zetten samen grote circustenten op en zorgen dat alle spullen groot en klein op de juiste plek terecht komen.
We hebben ook tijdens Lobbus bouwers nodig voor bijvoorbeeld decor. Als je handig bent met gereedschap en verschillende materialen geef dat dan aan in het laatste vak opmerkingen.

Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat je mag meerdere opties aankruisen. Als je nog een ander idee hebt om je nuttig te maken op Lobbus horen we dat natuurlijk graag en kan je dat kwijt in het opmerkingen veld hieronder
Interesses
Ik wil op lobbus graag helpen als *
Required
Heb je nog vragen of opmerkingen dan kan je die hier kwijt.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy