Αίτηση μέλους
Δεδομένου ότι μέσω του ερωτηματολογίου συλλέγονται και υπόκεινται σε επεξεργασία προσωπικά δεδομένα, ισχύει ο ευρωπαϊκός Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) 2016/679. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι προαιρετική και μέσω της συμμετοχής σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η συλλογή και η επεξεργασία των απαντήσεων γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο περί ευαίσθητων δεδομένων (ΓΚΠΔ), βλ. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr). Τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας, παραμένουν στο αρχείο του σωματείου μέχρι να ανακαλέσετε. Δεν δημοσιοποιούνται, δεν διαμοιράζονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται μόνο για την ενημέρωσή σας σχετικά με την οργάνωση και τη δράση του σωματείου και όχι για τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.
Το ύψος της ετήσιας συνδρομής μέλους (συμπεριλαμβάνει και τη συνδρομή σας για τη EUDEC) είναι 25€ και πρέπει να καταβληθεί μετά την έγκριση της αίτησής σας ώστε να γίνετε τακτικό μέλος με δικαίωμα ψήφου.
Με την κατάθεση της αίτησης επιβεβαιώνετε ότι έχετε συναινέσει στο περιεχόμενο των άρθρων του καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού. Η συναίνεσή σας είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο σωματείο
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Επώνυμο *
Όνομα *
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας *
Διεύθυνση *
Τηλέφωνο *
Επάγγελμα *
Γιατί σας ενδιαφέρει η συμμετοχή στη Συνπαιδεία; *
Πως ήρθατε σε επαφή με το σωματείο; *
Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τη Συνπαιδεία; *
Έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε με τα άρθρα του καταστατικού και του εσωτερικού κανονισμού; *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy