KYSELY | Uuden näytelmän ohjelma (UNO) | Verkosto 2020-2021 // Uudet teatterit
KYSELY AMMATTITEATTEREILLE  (johtajat / ohjaajat / dramaturgit)

DEALINE // Vastaukset viimeistään to 31.10.2019

Kyselyllä tiedustellaan ammattiteattereiden (vos-teatterit sekä rahoituslain ulkopuoliset toimijat) kiinnostusta osallistua Teatteri 2.0:n Uuden näytelmän ohjelman (UNO) Verkoston toimintaan hankkeen viimeisinä vuosina 2020-2021. UNOn toiminta päättyy vuoden 2021 loppuun.

HUOM! Kysely on tarkoitettu teattereille, jotka eivät ole olleet mukaan toiminnassa 2019.

Kyselyllä annettavat vastaukset kertovat UNOlle suuntaa antavasti, mistä teatterit ovat kiinnostuneita ja minkälaisia uuteen näytelmään liittyviä tarpeita teattereilla on. Vastaukset toimivat pohjana yhteistyökeskusteluille, jotka käydään kaikkien osallistumisesta kiinnostuneiden teattereiden kanssa syksyn aikana.

UNOon osallistuminen on mahdollista niin vos-teattereille kuin rahoituslain ulkopuolisillekin teattereille. Verkosto kootaan syksyllä 2019 hankkeen koko loppuajaksi (2020-2021), Verkostoon voidaan ottaa uusia toimijoita tämän jälkeen enää vain poikkeustapauksissa. Vuosien 2020-2021 verkoston kokoonpano vahvistetaan viimeistään 2020 vuoden alussa.

Kaikki UNOn verkoston teatterit osallistuvat ohjelman rahoittamiseen vuosittaisella omarahoitusosuudella, jonka suuruus määräytyy teatterin taloudellisen kokoluokan mukaan (määräytymisperuste: teatterin tulot, Tinfon tilastot 2018). Rahoitusosuudet ovat 350–2500e/vuosi/teatteri. UNOn muut rahoittajat vuosina 2020-2021 ovat Suomen Kulttuurirahasto ja opetus- ja kulttuuriministeriö. Ohjelman budjetti vuosille 2020-2021 on alustavasti yht. n. 250.000e.

Suunnitelmat vuosille 2020-2021 tarkentuvat vuoden 2019 loppuun mennessä. Kevään 2020 Verkoston yhteisen toiminnan tarkemmat aikataulut julkaistaan viimeistään alkuvuonna (toiminta käynnistyy maaliskuussa 2020).

LISÄTIEDOT

Lisätietoa UNOsta ja verkostosta löytyy:
www.uno-npf.fi

Saara Rautavuoma, Teatteri 2.0:n toiminnanjohtaja // UNO
p. 050 302 0706
saara@teatterikaksipistenolla.fi

Teatteri *
Your answer
Vastaajan nimi ja tehtävä *
Your answer
Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero) *
Your answer
Onko teatterinne kiinnostunut osallistumaan UNOn verkostoon? *
Teatterimme on kiinnostunut osallistumaan UNOn verkostoon... *
Ensisijainen toive yhteistyökeskustelujen tavasta *
Tietoja teatterin toiminnasta
Teatteriimme on kiinnitettynä vähintään yksi *
Required
Ensi-iltojen määrä vuodessa *
Your answer
Ensi-illoista kotimaisia kantaesityksiä vuosittain *
Your answer
Kiinnostuksen kohteet / syitä osallistua UNOn toimintaan
UNOon ja uuteen näytelmään liittyen teatteriamme kiinnostaa erityisesti *
Alla listattuna sekä yleisemmin teatterin uuteen näytelmään ja sen kanssa työskentelyyn liittyviä asioita että UNOn tarjoamia toimintamuotoja /-mahdollisuuksia, listaus sisältää myös alustavasti suunniteltuja toimintamuotoja, joiden toteutuminen tarkentuu myöhemmin. Voi valita useita vaihtoehtoja.
Required
Teatterimme omat tarpeet, toiveet ja lisäkysymykset
Tarpeet / toiveet / kysymykset liittyen UNOon tai verkoston toimintaan, uusiin näytelmäteksteihin, yhteistyöhön kirjailijoiden kanssa, henkilökunnan osaamisen kehittämiseen jne. Voi esittää mitä tahansa toiveita, kommentteja tai ehdotuksia UNOn suunnittelijoille. Tässä voit myös tarkentaa vastauksiasi lomakkeella. Kohdan voi jättää myös tyhjäksi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service