Tuba Nadal Barcelona 2019
Torna el Tuba Nadal de Barcelona!

Aquest any la trobada es farà el dimecres dia 18 de desembre al carrer Marina entre Provença i Rosselló, al costat de la Sagrada Família, en col·laboració amb l'eix comercial Sagrada Família.

Horaris (orientatius):
15:30-18:00 Assaig
19:00-20:00 Concert
20:15-21:00 Petit refrigeri

Per tal de fer una previsió dels músics assistents, us demanarem que ompliu el següent formulari abans del proper dimecres dia 11 de desembre:

Les dades abaix proporcionades són de caràcter personal i seran incorporades al registre de l'Acatub, per a un ús intern i d'acord amb el seus estatuts. L'interessat té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (regulats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de protecció de dades de caràcter personal), adreçant-se a la junta directiva de l'associació.
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
Edat *
Your answer
Lloc de procedència *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Instrument *
Nivell *
(Orientatiu)
Vindràs a l'assaig?
Ens dona el seu vistiplau per compartir les seves dades de contacte amb els patrocinadors de l'associació? *
En el cas que la resposta sigui negativa, les dades facilitades en aquest formulari seran d'ús exclusiu per a l'organització de l'esdeveniment. En el cas que la resposta sigui afirmativa, les seves dades de contacte només seran facilitades als patrocinadors relacionats amb l'associació per tal de fer-vos arribar ofertes interessants relacionades amb el món de la tuba i el bombardí.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy