Има(ше) ли карантина върху гражданските свободи?
Будното изкуство за трета поредна година ангажира млади и независими творци в инициативата #ГражданскиБудилник на Български център за нестопанско право.

А тази година темата за гражданските свободи стана изключително чувствителна заради наложените мерки за борба с COVID-19.

Дали останахме будни за правата си по време на кризата и дали чрез тях именно успяхме да намерим решения са въпроси, които повече от всякога трябва да си зададем.

Затова ние от Български център за нестопанско право заедно с Triple EYE project решихме да организираме дебат на тема:

"ИМА(ШЕ) ЛИ КАРАНТИНА ВЪРХУ ГРАЖДАНСКИТЕ СВОБОДИ?"

Наши събеседници ще бъдат доц. Георги Лозанов, проф. Георги Каприев и Марин Бодаков. Дискусията ще се модерира от журналиста Ива Дойчинова.

Кога: 3 юни (сряда) от 15.00 до 16.00 часа
Къде: онлайн, във виртуалното пространство на Къщата на гражданските организации


*** Попълвайки този формуляр за участие, Вие декларирате, че сте информирани, че личните Ви данни (имена и имейл) се обработват от Български център за нестопанско право за целите на организиране и отчитане на онлайн ателиетата и срещите в рамките на Гражданската културна седмица 2020 пред финансиращи организации. По време на творческите работилници могат да бъдат правени скрийншотове и запис, които могат да бъдат използвани с отчетни и комуникационни цели. Обработването на личните Ви данни е въз основа на легитимния ни интерес.
Email address *
Две имена на участник *
Организация *
Град *
Формулирайте до 2 въпроса, на които бихте искали да намерите отговор по време на дебата "ИМА(ШЕ) ЛИ КАРАНТИНА ВЪРХУ ГРАЖДАНСКИТЕ СВОБОДИ?"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy