Seizoen 2021-2022
Hallo allemaal,

Afgelopen weekenden is er weer lekker gehandbald. Leuk om weer te sporten en elkaar te ontmoeten op en om het handbalveld.

Zoals ik eerder al schreef hebben we de afgelopen tijd veel aanmeldingen gehad van nieuwe leden en ook de afgelopen weken zijn er weer een aantal bijgekomen. Heel leuk natuurlijk! Ook kwamen er een aantal nieuwe enthousiaste ouders bij die meteen aan de slag gaan als coach en/of trainer. Heel fijn!

De afgelopen jaren stuurden wij deze lijst met de verschillende diensten die we binnen de club hebben altijd naar de ouders, zodat u kunt bekijken of u ook iets voor onze vereniging wil en kunt betekenen. Het was voor veel ouders niet duidelijk welke diensten er allemaal zijn en hierdoor is het voor iedereen mogelijk om iets te doen.

De ouders die zich vorig jaar hebben ingeschreven voor een 'groep' blijven hier gewoon in staan. Mocht je denken dit lijkt mij ook leuk! Dan kun je een vinkje zetten op de volgende pagina en zetten we je ook in de 'groep'.

Als we kijken naar de scheidsrechters, kantinediensten en terreindiensten dan maken we in ons planningssysteem 'Inzetrooster' een groep aan met alle ouders die bij een bepaalde dienst horen. Zodra Natasja de diensten heeft aangemaakt in Inzetrooster krijg je hier een bericht over en dan kun je je zelf inschrijven voor een bepaalde dienst. Je wordt dus niet door ons ingeroosterd, maar je kunt zelf bepalen wanneer je een dienst wilt draaien.

Mocht je het leuk vinden om sponsor te worden van St.George dan kun je het ook aangeven. Wij nemen dan contact met je op.

Ook organiseren wij een aantal activiteiten gedurende het jaar. Mocht je hierbij willen helpen, dan kun je dit ook aangeven.

Laten we er met elkaar weer een mooi seizoen van maken!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Wat kunt u doen voor onze vereniging?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy