Formular Alumni
Cdo vit Zyra E Karrierës, Tutoriatit Studentor dhe Alumnit do të zhvillojë një anketim mbi studentët e diplomuar. Shumë nga ish studentët tanë, kanë qenë dhe janë të sukseshëm në vendin e punës, dhe kjo na inkurajon për të zhvilluar këtë anketim. Ky anketim do të realizohetë për të nxjerrë një informacion të dobishëm, për planifikimin e programeve mësimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia” Vlorë, gjithashtu për të asistuar dhe për tu ardhur në ndihmë studentëve aktuale. Ky pyetsor do t’ju mbajë të përditësuar me të dhëna mbi punësimin tuaj i dashur alumni. Ky informacion, do të mbetet konfidencial, do t’i shërbejë institucionit, por njëkohësisht edhe alumnit

Nëse ju jeni të interesuar të punësoheni
Asistence për studentët aktualë dhe për të diplomuarit e ardhshëm

Informacion baze:
Numri I matrikullimit *
Your answer
Email *
Your answer
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Cikli I studimit i përfunduar në KUPV
Viti I diplomimit
Specifikoni nëse keni përfituar dhe diploma të tjera në KUPV (emri i degës dhe viti i diplomimit) *
Your answer
Tituj të tjerë të përfituar në institucione të tjera ( emri I degës dhe viti I diplomimit) *
Your answer
Të dhëna mbi punësimin
Punësimi aktual *
Your answer
Sa kohë keni në këtë pozicion *
Your answer
Emri i instiucionit/firmës * *
Your answer
Sektori/ Industria
Të dhëna mbi punësimë të mëparshme (emri I punëdhënësit, pozicioni)
Your answer
Stazhe dhe mentorime
KUPV dëshiron të krijojë një marrëdhënie ndërmjet studentëve aktualë dhe atyrë të diplomuar. Si një ish I diplomuar në KUPV a do të ishit të gatshëm ju apo organizata për të cilën punoni të :Ofroni një stazh afatgjatë (deri në 4 muaj)
Ofroni një stash afatshkurtër (deri në 6 javë)
Merni pjesë në aktivitete për këshillimin e karrierës për studentët aktualë
Bashkëbisedime
Mentorime
Ndihmesë për aplikime / si të shkruash
Outreach
KUPV angazhohet të rrisë diversitetin e grupit të studentëve dhe të tërheqë student nga të gjitha fushat. A do të ishit jut ë gatshëm të merrni pjesë në aktivitet që zhvillojnë departamentet si folës, apo në shkollat lokale për promovimin e kolegjit?
Privacy
Informacioni i dhënë nga ju do të përdoret vetëm për t’ju mbajtur të përditësuar mbi ngjarjet dhe mundësitë e organizuara nga KUPV, të cilat mund t’ju ngjalllin interes, gjithashtu dhe për të përmirësuar përvojën e studentëve në. Ne nuk do të ndajnë të dhënat tuaja personale me ndonjë pale të tretë pa miratimin tuaj. Nëse dëshironi t’ju heqim nga lista e postimeve tona, ju lutem tregoni këtu.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KUPV Pavarësia Vlorë.