Fii parte din echipa Evensys!
Webstock este cel mai lung eveniment de o zi din Romania, un adevarat maraton de 12 ore. Este o ocazie perfecta pentru cei pasionati de organizarea de evenimente pentru a vedea ce presupune efortul din spatele scenei si un test de rezistenta si concentrare.

Pentru cei care s-au implicat in organizarea editiilor trecute, Webstock a fost o buna pregatire pentru alte evenimente, ceea ce ne intareste increderea ca este o experienta mai mult decat utila, atat pe plan profesional, cat si personal.

Daca esti interesat sa faci parte din echipa Webstock pe 5 octombrie, te invitam sa completezi formularul de mai jos.

Prenume si Nume *
Your answer
E-mail *
Your answer
Profil / Pagina Facebook *
Your answer
Orasul de resedinta *
Your answer
Telefon *
Your answer
Motivatie *
Your answer
Spune-ne despre experienta ta de pana acum (internship/proiecte/voluntariat) *
Your answer
IMPORTANT
Te rugam sa ne oferi acordul pentru a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms