this.datenight
In need of artists, developers, sound designers, producers or the like to accelerate your production?

Then here is your chance! At this.datenight you’ll pitch your project and be able to find the resources you need.

Date and time:
October 30th, 2019
5.30 – 8.30 pm

Location:
Ideas Lab,
Filmby Aarhus,
South Harbor
Email address *
Name *
Company name *
CVR *
Job title *
City (Place of residence) *
Would you like to present the company/skills? *
Acceptance of privacy policy *
Required
Oplysninger om anvendelse af persondata (in Danish)
Ifølge Databeskyttelsesforordningen skal vi informere dig om, hvordan vi håndterer dine personhenførbare oplysninger og hvilke rettigheder du har. Ved tilmelding til live streamning fra konferencen Picture This den 1. oktober 2019, registreres du ved tilmelding med navn, mail, firma og by. Disse oplysninger er nødvendige i forbindelse med tilmelding og deltagelse til/i arrangementet. Efter arrangementet slettes dine oplysninger.
Vores behandling af personoplysninger er lovhjemlet i persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra e) Behandling er nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse eller som henhører under offentlig myndighedsudøvelse, som den dataansvarlige har fået pålagt.

Din ret til indsigt i og tilretning og sletning af data
Du har ret til at bede om indsigt i de oplysninger, vi har om dig, Du har også ret til at bede om at få tilretninger i dine data, hvis der er fejl eller ændringer og derudover har du ret til at få slettet dine oplysninger.
Har du ændringer til din data eller ønsker du at dine data slettes, skal du henvende dig til Filmby Aarhus, E-mail: filmby@aarhus.dk.
Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Filmby Aarhus, som kan kontaktes på filmby@aarhus.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy