Tilmelding til konfirmation, forår 2020
Konfirmation er en festdag for både kirke og familie. Inden da skal konfirmander gå til konfirmationsforberedelse, som foregår om morgenen i Lillerød Kirkes sognegård, og er undervisning, diskussion og kreativ aktivitet om tro og livsspørgsmål. Vi glæder os til at se jer til begge dele!

Nedenstående formular anvendes til at tilmelde sig både til konfirmation 2020 og forberedelse. Det fremgår hvilken konfirmationsdato, præst og undervisningstidspunkt, der hænger sammen.

Lillerød kirke tilbyder selvfølgelig konfirmation til alle unge med bopæl i sognet, uanset hvilken skole, også udenbys, man går på. Den ret har man som sognebarn! Angående konfirmationsdato er det imidlertid vigtigt for os, at konfirmander fra Lillevang Skole vælger både 1. og 2. prioritet, da der er en øvre grænse for mulige holdstørrelser i undervisningen.

I det hele taget vil kirkens 3 præster henstille til, at konfirmander og familier, før I udfylder tilmeldingsskemaet, udviser fleksibilitet omkring prioritering af datoen for konfirmationen. Ellers kan det blive vanskeligt at få fordelingsnøglen til at gå op på en god og hensigtsmæssig måde. I udgangspunktet står et ønske om 1. prioritet således ikke stærkere ved ikke at opgive et muligt alternativ.

Spørgsmål inden udfyldelse kan rettes til den relevante sognepræst på telefon.

Hilsen sognepræsterne:

Elsebeth Hougaard Jensen, tlf: 2943 6390
Kirsten Drigsdahl, tlf: 3030 5620
Carsten Mulnæs, tlf: 4230 4320


Email address *
Skriv mail på primær kontaktforælder ovenfor
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service