Velkommen til Frogn på langs 2020
Frogn på langs skal ha start både fra Ramme og fra Follo museum. Starten vil være kl 10.00 fra Ramme og kl 11 fra Follo Museum.
NB! Utdeling av start-nr. på Ramme gård, 13. september, kl 08.00 - 10.00. Det blir satt opp tilbringerbuss fra Seiersten sentrum til Ramme kl 09.00 søndag 13. september. For de som kjører egen bil: Parkeringsmuligheter i Hvitsten og tilbringerbuss derfra til Ramme gård. Det er returbuss til Drøbak/Ramme gård fra alle mellomstasjoner. Alle må meldes på enkeltvis. For turmarsj er prisen 250 kr., for barn/ungdom under 18 år som går er turmarsjen gratis, men de må meldes på. For løpegruppene er prisen 350 kr. for de som løper 28 km og 250 kr for de som løper 10 km. Dersom du melder deg på før 1.juni, så er det 100 kr. i avslag på startkontingent.

Betalingsalternativ nederst på siden. Tilbringerbussene vil ankomme Ramme 09:20 - 09.30. Starten går 10:00.
Vi vet ikke nå hvor lenge korona virus epidemien vil vare. Dersom det skulle vise seg at arrangementet ikke kan gjennomføres som planlagt, så vil alle som har betalt få sine penger tilbake.
Email address *
Etternavn *
Your answer
Fornavn *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Hvilken transport velger du til Ramme gård *
Required
Fra hvor vil du ha bussretur *
NB! (Ikke bindende) Velg fra hvor du vil returnere med buss, til Drøbak/Ramme gård. Velg A om du ikke trenger bussretur.
Required
Påmelding turmarsj eller løp *
Required
Alder *
Required
Betaling *
Sett kryss i boksen under. Husk å påføre ditt navn når du betaler med Vipps eller i nettbanken/banken. NB! Henting av startnummer blir annonsert i august.
Required
Klubb om du løper
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.