Klaar om Blind Gedropt te worden?
De inschrijvingen zijn afgesloten. Toch nog op zoek naar een goed doel om een handje te helpen? Registreer je als vrijwilliger op https://www.giveaday.be/nl-be/
Met welke doelgroepen of rond welke thema's wil je een dag blind gedropt worden? *
Required
Welk type vrijwilliger ben je? *
Required
Naar welke centrale evenement locatie kan je komen op 16/11 om 11u? *
De plaatsen in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brugge zijn spijtig volzet
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Woonplaats (gemeente) *
Your answer
Vervoer *
Geboortedatum *
Maand, dag, jaar
MM
/
DD
/
YYYY
Heb je bepaalde extra begeleiding nodig?
Je mag meerdere vakjes aanduiden!
Ik verklaar de informatie omtrent de verwerking van mijn persoonsgegevens, onderaan deze vragenlijst, te hebben gelezen. *
Required
Ja, Give a Day mag mij via e-mail op de hoogte houden van vrijwilligerszoekertjes en projecten van goede doelen op maat in mijn buurt.
(Opgepast, hiervoor wordt een vrijwilligersprofiel op giveaday.be aangemaakt, meer informatie en de algemene voorwaarden kan je hier - https://www.giveaday.be/nl-be/gebruikersvoorwaarden - terugvinden.)
Ja, VTM kan me via e-mail contacteren met interessante nieuwstjes en acties.
Disclaimer
Met betrekking tot deze actie zijn DPG Media NV en Give a Day CVBA-VSO verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens die in deze vragenlijst opgenomen zijn. We verwerken deze enkel in het kader van jouw deelname aan Blind Gedropt en alle praktische organisatie hieromtrent (bv. selectie, briefings en informatie). In de mate dat je gevoelige persoonsgegevens aan ons meedeelt (bv. fysieke beperking of psychische kwetsbaarheid), geef je jouw expliciete toestemming om deze te verwerken. Enkel indien je hier bijkomend in toestemt houden we je via e-mail nadien op de hoogte van vrijwilligerszoekertjes en projecten van Give a Day en/of interessante VTM nieuwtjes (hiervoor kan je de vakjes aanvinken). Voor verdere vragen en inlichtingen omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens of om uw recht van inzage, rectificatie of wissing uit te oefenen, kan u ons steeds bereiken via privacy@dpgmedia.be of per post gericht aan DPG Media N.V., Mediaplein 1, 2018 Antwerpen, België (ter attentie van de Data Protection Officer). Indien u dit wenst, kan u steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)."
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Give A Day.