JA, ik doe mee aan het TECHCLASS event van 21/09/2018 en stel mijn bedrijf open.
Beste ondernemer

Techclass 2018 vliegt er terug in op vrijdag, 21 september 2018, en hoe?! Samen met de Techclass peter Herman Verbruggen (Marcske FC de Kampioenen) zetten we STEM in de kijker zetten: de mogelijke vervolgopleidingen maar ook de vele jobprofielen. Tevens hopen we erin te slagen om de perceptie van de ouders bij te sturen rond het technisch onderwijs.

Het zou fantastisch zijn mocht JIJ JOUW STEM BEDRIJF (opnieuw) openstellen voor onze leerlingen, leerkrachten en directie, studenten en docenten. Geef hier alvast je gegevens door en we nemen snel contact op met je.
JA, ik stel mijn bedrijf open voor het Techclass event op vrijdag, 21 september 2018.
Dit event is het startschot van een campagne die loopt over de komende schooljaren waarbij we STEM(=Science, Technology, Engineering & Mathematics) via Techclass onder de aandacht brengen dit i.s.m. het beroepenhuis, de STEM sectoren, Agentschap Innoveren & Ondernemen, Ministerie van Onderwijs, …
Via deze campagne willen we dat méér jongeren kiezen voor STEM opleidingen en dat ouders STEM tevens als positieve keuze van het professionele carrière pad van hun kind zien.

PROGRAMMA

VOORMIDDAG
Meet & Greet van lager onderwijs met secundair onderwijs in STEM bedrijf met oog voor verschillende jobprofielen in het STEM bedrijf en STEM als mogelijke vervolgopleiding.

MIDDAG
Meet & Greet van scholendirectie, leerkrachten, leerlingen met bedrijven in het kader van mogelijke samenwerkingen rond stageplaatsen, projectopdrachten, duaal leren, ...

NAMIDDAG
Meet & Greet van secundair onderwijs met hoger onderwijs in STEM bedrijf met oog voor verschillende jobprofielen in het STEM bedrijf en STEM als mogelijke vervolgopleiding.

AVOND
Afsluitevent met de ministers, UNIZO, en deelnemende partners.
Naam deelnemend bedrijf *
Naam contactpersoon deelnemend bedrijf + GSM + email adres *
Adres deelnemend bedrijf *
Ik neem deel aan het TECHCLASS EVENT op 21/09 op volgende tijdsblokken (meerdere/ alle tijdsblokken zijn mogelijk) *
Required
Tijdens de bedrijfsbezoeken kan ik max. ... deelnemers ontvangen/shift *
Mijn voorkeur gaat uit naar volgende richtingen / opleidingen in secundair / volwassen / hoger onderwijs:
Graag geef ik nog volgende zaken mee:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy