Dinner Safari Pingst Västerås 13 oktober 2018
Välkommen med på en mycket rolig eftermiddag!

Dinner Safari går till så att man får ett brev hem med information om var man ska infinna sig för att äta huvudrätt kl 16.00 på lördagen den 13 oktober. På plats har man trevligt och äter mat tillsammans för att sedan ungefär kl 17.30 öppna kuvert med information om var man ska åka för att äta dessert kl 18.00. Sedan avslutas kvällen med s k drop out, dvs att ingen sluttid är satt och ingen avslutningssamling sker. Några kommer att få bjuda på huvudrätt, andra på efterrätt och ytterligare andra blir "bara" hembjudna till andra den här gången.

För att kunna samordna detta behöver vi få veta en del uppgifter om dig, fyll i nedan. När du fyller i uppgifterna här godkänner du också att vi använder oss av dina personuppgifter i samband med detta men att vi också kommer att lämna ut namn, adress och telefonnummer till dina eventuella besökare. Personuppgifter lagras inte för annat bruk och delas inte med annan part.
Barnfamiljer placeras hos lämpliga värdar.

Sista anmälningsdag är den 3 oktober.

Namn på samtliga som åker tillsammans: *
Your answer
Är någon eller några av personerna i anmälan barn? Om ja ange gärna ålder.
Your answer
Gatuadress: *
Your answer
Ort: *
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
E-postadress:
Your answer
Jag/vi vill bjuda på: *
Hur många personer kan du/ni ta emot: *
Your answer
Ev. specialkost:
Your answer
Övrig info (om du/ni inte har tillgång till bil, om ni inte kan ta emot barnfamilj, annat som kan vara bra för samordnare att veta, osv):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pingstkyrkan Västerås. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms