Delavnica Osnove programiranja v pythonu
Delavnica je brezplačna in bo potekala v soboto, 5. oktobra 2019, od 9. do 17. ure na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI), in sicer v okviru vseevropske iniciative Teden programiranja.

O DELAVNICI

Računalniške programe - navodila, ki računalniku povedo, kaj naj počne - pišemo v jezikih, ki so za razliko od človeških zelo omejeni, a povsem natančni in nedvoumni. Na delavnici bomo spoznali osnove jezika python. Računalnik bomo naučili, da nas bo vljudno pozdravil, nam zastavil kakšno računsko nalogo ali pa z nami odigral enostavno igro. Naši programi bodo preprosti, imeli pa bodo marsikaj od tistega, kar imajo veliki.

ZA KOGA?

Za vse! Osnovnošolci (od 12. let naprej!), dijaki, študenti, zaposleni, nezaposleni, radovedni ...

Predznanje programiranja ni potrebno, saj bo delavnica namenjena programerskim začetnikom, zaželeno pa je poznavanje osnovnih matematičnih konceptov (npr. koristno je, da udeleženci vedo, kaj so delitelji in praštevila).

O TEDNU PROGRAMIRANJA

Teden programiranja (Codeweek) je evropska iniciativa, ki že nekaj let v mesecu oktobru mladim in starim omogoča spoznati svet programiranja. Iniciativi se pridružuje tudi Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, zato smo organizirali delavnico, ki vas bo naučila osnov programiranja v pythonu.

DODATNE INFORMACIJE

Služba za komuniciranje UL FRI
E-mail: sk@fri.uni-lj.si
Telefon: +386 1 479 8110
Email address *
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Letnica rojstva *
Your answer
Ime in priimek starša (za mladoletne udeležence)
Your answer
Z oddajo prijavnice se strinjate, da vaše osebne podatke uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in izključno za potrebe izvedbe Tedna programiranja. Vaše osebne podatke iz prijave bomo hranili do konca Tedna programiranja. Udeleženci, ki želite tudi vnaprej prejemati obvestila o poletnih šolah, delavnicah in drugih dejavnostih fakultete, namenjenih širši javnosti, lahko označite to možnost.
*
Required
Teden programiranja je dejavnost Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, katere namena sta popularizacija področja računalništva in informatike ter promocija fakultete. Za potrebe promocije se dejavnosti, udeležence in izvajalce na delavnici fotografira in snema. Fotografije in posnetke bo fakulteta uporabila za potrebe promocije svojih dejavnosti.
*
Required
Po oddani prijavi (gumb SUBMIT) se vam bo prikazalo sporočilo o uspešni prijavi, na elektronski naslov pa boste prejeli kopijo izpolnjene prijavnice. V kolikor ne vidite sporočila o uspešno oddani prijavi, vaša prijava ni bila zabeležena. Svetujemo, da preverite, ali ste izpolnili vsa obvezna polja z zvezdico.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service