Ilmianna!
Nyt on aika kääntää kivet ja kannot kylien kehittämiskohteiden löytämiseksi ja koota yhteen kyläkehittäjien kokemukset ja opit ja kannustaa uusia matkaan repullinen eväitä mukanaan. Minne ja miten kylät ovat matkalla?


ILMIANNA KEHITTÄMISKOHDE

Kokoamme yhteen kylien kehittämistoiveita löytääksemme niistä mahdolliset yhtäläisyydet. Kun kohteet on ilmiannettu, kokoonnumme niiden äärelle erilaisina aiheen mukaan koottuina työryhminä. Pohdimme yhdessä keinoja saada asioita eteenpäin ja yhteistyökumppaneita, joita tarvitsemme ja kutsumme mukaan kehittämistyöhön. Kylistä voi löytyä esimerkiksi hyviä projekteja opiskelijoille tai kokeiluaihioita laajemmille kehittämishankkeille.

Ilmoittamalla kohteen et sitoudu mihinkään, mutta voimme myöhemmin olla sinuun yhteydessä lisätietojen saamiseksi.


ILMIANNA ITSESI

Kylien kehittämistyöhön kaivataan lisää tekijöitä. Tiedämme kylissä olevan paljon heitä, jotka pitävät monenlaisia lankoja käsissään oli sitten kyseessä yhdistystoiminta, tapahtuman järjestäminen tai vaikka hankkeen pyörittäminen. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja koet, että voit olla tukena ja apuna toisille heidän ”kehittäjäuransa” alussa, ilmianna itsesi! Tarkoituksenamme on yhdessä kyläkehittäjien kanssa kehittää mentoritoiminta, jossa konkareiden kokemus ja opit siirtyvät luontevasti uusille kehittäjille. Tuen, avun ja kokemusasiantuntijuuden lisäksi saadaan esille sitä hiljaista tietoa, mitä kylistä löytyy.

Kun ilmoitat itsesi mukaan, olemme sinuun yhteydessä, miten asiassa edetään.


Ilmiannon kehittämiskohteiden ja kyläkehittäjien löytämiseksi voi tehdä 14.4.2021 asti.

Kylien kehittämiskohteiden ja kyläkehittäjien etsintä on osa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutusta. Lue lisää hankkeesta: https://www.roikylat.fi/ajankohtaista/kylien-rovaniemi-hanke/
Email *
Ilmianna kehittämiskohde kylässä
Kuvaile kylän kehittämiskohde. Missä kohde sijaitsee ja millainen se on?
Ilmianna itsesi
Kerro nimesi ja yhteystietosi (sähköpostiosoite / puhelinnumero). Halutessasi voit lisäksi kertoa kokemuksestasi, tiedoistasi, taidoistasi kylien kehittämistyössä / kylätoiminnassa.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Kokoamo. Report Abuse