Cicle Cultura Cooperativa per cooperativitzar la cultura.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Informació
// Formació: Contractació i formes de gestió d'artistes, tècnics i tècniques
Dia: 9 d'abril 2019
Lloc: Can Capablanca (C. Compte Jofré, 30 - Sabadell)
Horari: 16:30h a 19:30h

// Formació-Taller per iniciar una iniciativa econòmica cultural des de l'Economia Social i Solidària
Dia: 12 d'abril 2019
Lloc: Ca l'Estruch (C. Sant Isidre, 140 - Sabadell)
Horari: 16:30h a 19h
Inscripció
Inscripció Formació 9 d'abril: Contractació i formes de gestió d'artistes, tècnics i tècniques *
Inscripció Formació-Taller 12 d'abril: Iniciar una iniciativa econòmica cultural des de l'Economia Social i Solidària *
Dades personals d'inscripció
DNI / NIE *
Cognoms *
Nom *
Adreça electrònica *
Ús de dades
Acceptació Política de Privacitat *
Accepto la Política de Privacitat especificades a l'apartat "Política de Privacitat"
Autorització rebre informació *
Autoritzo l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a fer-me arribar informació i comunicacions sobre les activitats i els esdeveniments que organitzi o en els quals col·labori o doni suport.
Política de Privacitat
En compliment de la Llei 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals i del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), us informem que les dades personals que ens proporcioneu seran tractades amb la finalitat de gestionar la inscripció al curs, xerrada, taller, jornada que us heu inscrit i la posterior gestió administrativa associada, incloent la gestió de  les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment, així com enviar-vos informació sobre les activitats i informació relacionada amb l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.
El tractament de les seves dades es legitima amb el seu consentiment exprés amb la formalització de la inscripció. Les seves dades no seran tractades a nivell internacional ni per a elaboració de perfils, però seran gestionades a través d’una plataforma externa.
Així mateix, seran cedides al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb la legislació aplicable en vigor. La unitat responsable del tractament de les dades és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa  i l'encarregada del seu tractament serà l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental (formada per l’agrupació d'entitats següents: Ajuntament de Sabadell, Promoció Econòmica de Sabadell, SL, Associació Teler Cooperatiu, Doble Via SCCL, E.I. L'Eina, SCCL, Sprintcoop, SCCL, Malarrassa, SCCL i Filigrana Produccions 360, SCCL), de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius del programa Aracoop, en virtut segons estableixen las bases d’atorgament de les subvencions del programa Ateneus Cooperatius.
Les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment en base als riscos identificats per al seu tractament i seran custodiades durant 5 anys, el temps que estableix l’ordre.
Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, suprimir-les, limitar el tractament, sol·licitar la portabilitat, a oposar-vos al seu tractament, i a o ser objecte de decisions individualitzades en les condicions previstes per la legislació vigent.
Podeu exercir aquests drets, enviant una sol·licitud a l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a la següent adreça electrònica: info@ateneucooperatiuvalles.org
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy