Проучване на емоционалното и психично здраве на работното място
Екипът от психолози и психотерапевти на hOUR THERAPY провежда анонимна анкета сред експерти в български компании от всички икономически сектори на тема “Емоционално и психично здраве на работното място”.

Целта на анкетата е да разберем какви фактори се намесват в работния процес, доколко те повлияват на благосъстоянието и ефективността на работното място и какво е общото усещане и оценка на хората за работното им ежедневие.

Каним Ви да участвате в анкетата и да споделите личен опит и мнение. Попълването на въпросника не изисква предоставяне на лични данни и ще Ви отнеме не повече от 10 минути.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
За последните 12 месеца, верни ли са долните твърдения лично за Вас? /отбележете всички верни/
Ако сравнявате работата си преди пандемията и днес, верни ли са долните твърдения относно общото Ви усещане за работната среда ? /отбележете всички верни/                        
Наблюдавате ли някои от следните ситуации в работното Ви ежедневие? /отбележете всички верни/
Чувствате ли се изморени от постоянни промени в работния процес и работния режим /присъствен, хибриден или дистанционен/?                                                                                    
Clear selection
Влоши ли се връзката Ви с колегите по отношение на усещане за партньорство, приятелски взаимоотношения, чувство за принадлежност към екип?
Clear selection
Случва ли Ви се да отлагате старта на работния ден или сами да намирате поводи за чести прекъсвания на работния процес? Ако да - колко често?
Clear selection
Колко често проверявате служебен имейл или работен софтуер в извънработно време?
Clear selection
Имате ли усещането, че изпълнението на някои от обичайните Ви задължения на работното място отнема повече време, отколкото обикновено?
Clear selection
През последните 12 месеца колко често Ви се е налагало да отсъствате от работа поради “прегаряне”, силно безпокойство, депресия или друг емоционален дискомфорт?
Clear selection
Кои от долните наблюдавате и смятате за позитив в новата работна реалност? /отбележете всички верни/
Как оценявате цялостното състояние на психичното си здраве?
Много лошо
Много добро
Clear selection
До каква степен смятате, че проблемите в личния Ви живот влияят на изпълнението на работните Ви задължения и комуникацията Ви с колеги?
Clear selection
Чувствате ли се комфортно да говорите за психичното си здраве с хората в компанията Ви? Ако да, с кого?
Смятате ли, че мениджмънтът във Вашата компания се интересува от психичното благосъстояние на хората в екипите в контекста на работното място и работните задължения?
Clear selection
Разполагате ли с някоя от следните допълнителни придобивки, програми и инициативи в компанията, в която работите? /отбележете всички верни/
Бихте ли взели участие в групови обучения и уъркшопи по теми, обвързани с психичното здраве?
Clear selection
Кои от изброените теми по-долу биха представлявали интерес за Вас при провеждане на присъствени или онлайн тренинги и уъркшопи за психично здраве на работното място?/отбележете всички верни/
С психотерапевт може напълно конфиденциално да обсъждате конфликти с колега, казуси от семейството, теми от родителството и всичко, свързано с емоционалното Ви и психично здраве. Заедно със специалиста ще достигнете до повече осъзнаване на проблема и до най-правилните за Вас избори и решения. Бихте ли се срещали със специалист по психично здраве като част от социалните придобивки в компанията?
Clear selection
Дейността на Вашата компания е в сферата на:
Clear selection
Ако Вие сте HR или експерт на друга сходна позиция в компанията, може да получите безплатен индивидуален линк към анкета за служителите във Вашата компания, както и обобщените резултати от нея. Анкетата е анонимна и оценява показатели за психичното здраве на хората и общото им усещане и оценка за работната среда. Резултатите от анкетата ще Ви изпратим напълно безплатно. Ако искате да получите индивидуален линк към анкета за служителите и резултатите от нея, моля, заявете желанието си като попълните в полето по-долу името на организацията, Ваш имейл и телефон за контакт. Информацията няма да бъде споделяна с трети лица и ще бъде използвана само за комуникация, свързана с проучването.
Благодарим Ви, че попълнихте анкетата. Данните от проучването и анализ на резултатите ще бъдат публикувани в блог страницата на сайта ни www.hourtherapy.bg. При изникнали въпроси, може да ни пишете на hello@hourtherapy.bg или да ни  потърсите на тел. +359 882 008 317.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy