Påmelding til Sportshunder
Håper du finner kurset du er ute etter!
Vi tar forbehold om at kurs kan være fulle, du vil da få en mail om det. Vi tar også forbehold om at det blir tilstrekkelig antall deltakere på kurset.
Email address *
Fornavn, etternavn på fører(e) *
Postnummer *
Gatenavn *
Telefonnummer *
Kallenavn på hund *
Rase på hund *
Fødselsdato på hund *
MM
/
DD
/
YYYY
Hvor fikk du vite om kurset?
Clear selection
Velg kurs *
De fleste vil gå en gang i uka samme dag som kursoppstart om annet ikke er oppgitt. Da går kursene går enten kl 18.00-19.30 eller 19.45-21.15. Du vil få en kopi av påmeldingsskjemaet på mail, og kursinfo kommer ca ei uke før oppstart.
Kommentar, spesielle ønsker eller problem?
Egenerklæring *
Jeg er oppmerksom på at jeg deltar på kurset på eget ansvar og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake og jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Sportshunder AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Sportshunder AS har ingen forsikring som dekker eventuelle skader. Dette må hver deltaker sørge for selv.
Required
Avmelding *
Påmelding er økonomisk bindende. Ved avbestilling senere enn 30 dager før første kurskveld belastes 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 14 dager før første kurskveld belastes hele kursavgiften. Avbestilling må skje skriftlig. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Merk at på noen kurs gjelder andre avbestillingsregler og det vil da være angitt i kursinnbydelsen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy