Informació i inscripcions a les Càpsules Formatives en perspectiva intercultural del districte de Gràcia
El Món a la Meva Escola és un projecte del Districte de Gràcia que, des de fa uns anys, treballa amb les AFA i les escoles del districte per aportar una mirada intercultural. Enguany, hem decidit ampliar l’àmbit d’actuació del projecte a nivell de districte i començar a treballar per aportar una mirada intercultural i comunitària a tots els barris.
Aquesta nova mirada intercultural i comunitària de districte té diverses línies d’actuació. Una d’elles és la de formació i assessorament en interculturalitat, on s’emmarca la següent proposta formativa oberta al equipaments, entitats i ciutadania dels barris del districte. Per començar en aquesta nova línia, i per donar-nos a conèixer, oferim tres càpsules formatives de temàtiques diverses al voltant de la interculturalitat per crear espais de reflexió que aportin eines i metodologies per a replantejar les nostres pràctiques.
El programa formatiu és en format telemàtic i gratuït. Es plantegen en format càpsules per tal de que us apunteu a les formacions que vulgueu, és a dir, podeu apuntar-vos a una o dues o tres càpsules.
La nostra intenció és oferir més càpsules formatives en un futur. A més, si voleu aprofundir o necessiteu assessorament us podeu posar en contacte amb nosaltres per a treballar-hi.

Càpsula 1: Incorporem la mirada intercultural als nostres projectes
Dimecres 28 d’abril de 11h a 13:30h

Formadora: Fàtima Taleb

Càpsula 2: Diversitat cultural i pandèmia, com estan afectant les mesures actuals?
Dimecres 5 de maig de 11h a 13:30h

Formador: Rafael Crespo Ubero, historiador i antropòleg. Membre del Col·lectiu I+ i Centre d'Estudis Africans i Interculturals (CEAI), treballa en com incorporem la perspectiva intercultural a les polítiques públiques, a les dinàmiques associatives i a la convivència en diversitats.

Càpsula 3: Antigitanisme al districte de Gràcia
Dimecres 12 de maig de 11h a 13:30h

Formador: Pedro Casermeiro és psicòleg educatiu de formació i és membre de l'associació Rromane Siklovne, allà coordina projectes culturals, educatius i antiracistes. També és responsable del Museu Virtual del Poble Gitano a Catalunya i formador de llengua romaní.

A més, comptarem amb la participació de Miguel Ángel Franconetti (coordinador dels promotors escolars) i Ricard Valentí (president de l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia).
Correu electrònic *
Participes en alguna entitat del districte? Quina? *
Treballes en algun equipament, entitat o servei del districte? Quin? *
Inscripció càpsules formatives *
Required
Vols rebre informació de les següents formacions i activitats que realitzem? *
Comentaris i suggeriments
Moltes gràcies, fins aviat!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy