Ilmoittautuminen jalostustarkastukseen
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa koirasi Inkoossa 19.10.2019 järjestettävän Staffipäivän jalostustarkastukseen. Kyseessä on Kennelliton virallisen jalostustarkastuksen ulkomuoto-osio.

Huomioithan, että koiran on oltava vähintään 18 kk osallistuakseen jalostustarkastukseen.

Staffipäivässä järjestetään myös näyttely- ja arkitottelevaisuustreenit. Näihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Email address *
Koiran virallinen nimi *
Your answer
Koiran rekisteritunnus *
Your answer
Koiran sukupuoli *
Maksutiedot
Maksa ilmoittautumismaksu 20 € heti ilmoittautumisen jälkeen yhdistyksen tilille FI79 8000 1401 5066 55 viitteellä 1410.

Lähetä maksukuitti osoitteeseen staffipaiva@gmail.com
Osallistusmisoikeus ja muut ehdot
Jalostustarkastukseen osallistuvan koiran on oltava vähintään 18 kk. Koiran on oltava rekisteröity Suomen Kennelliittoon tai FCI:n tunnustaman maan kenneljärjestöön.

Koira voi osallistua useampaan tarkastukseen. Koiran tulee täyttää Kennelliiton voimassa olevat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset. Jalostustarkastuksissa noudatetaan Kennelliiton antidopingsääntöä sekä yleistä jääviyssääntöä.
Jalostustarkastukseen ei saa osallistua sairas koira eikä narttu alle 30 vrk ennen synnytystä tai alle 75 vrk synnytyksen jälkeen. Jalostustarkastukseen osallistuvalla koiralla ei saa olla kuonokoppaa tai -pantaa.

Jalostustarkastuksen osallistujamäärä on rajoitettu. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta paitsi siinä tilanteessa, että jalostustarkastuksen ilmoittautumista ei voida ottaa vastaan koiramäärän ylittymisen takia.

Tarkastuksen tulokset lähetetään Suomen Kennelliittoon, joka myöhemmin julkaisee se mahdollisesti jalostustietojärjestelmässä. Tulokset voidaan julkaista myös Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen internetsivuilla tai muissa julkaisuissa. Lomakkeella annettua sähköpostiosoitetta ei julkaista tai jaeta eteenpäin. Sähköpostiosoitetta hyödynnetään vain ko. tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa.

Tapahtuman järjestää Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service