Soal Selidik Pembangunan Kamus Kompetensi Kementerian Pendidikan Malaysia - Pegawai Khidmat Pelanggan
Untuk makluman tuan/puan, Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) sedang membangunkan Model Baharu Pengurusan Prestasi iaitu MyPERFORMANCE yang akan mula diguna pakai mulai tahun 2020 kepada semua skim perkhidmatan kecuali Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) bagi menggantikan sistem penilaian sedia ada, Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT).

Setiap Kementerian dipertanggungjawabkan untuk menyediakan Fungsional MyPERFORMANCE (Sasaran Kerja Utama dan Kamus Kompetensi) manakala pihak JPA akan menyediakan Generik MyPERFORMANCE (Potensi, Sumbangan dan Penglibatan, Nilai Sepunya dan Kompetensi Tingkah Laku). Cawangan Latihan dan Kompetensi, BPSM telah dipertanggungjawabkan untuk membangunkan Kamus Kompetensi mengikut skim perkhidmatan dan gred serta mengikut jawatan dan tempat bertugas di KPM.

Sehubungan itu, maklumbalas tuan/puan amatlah diperlukan bagi melengkapkan Kamus Kompetensi KPM ini. Tuan/puan dipohon untuk memilih Tahap Keperluan Kompetensi bagi jawatan yang disandang oleh tuan/puan berdasarkan definisi skala seperti dilampirkan.

Kerjasama dan maklumbalas tuan/puan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.
MAKLUMAT DEMOGRAFI
Arahan: Sila lengkapkan maklumat perkhidmatan tuan/puan berdasarkan pilihan yang diberikan.
Gred Hakiki *
Bahagian/Jabatan Tempat Bertugas *
Cawangan/Sektor/Unit *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy