Формулар за упис во учебната 2023/2024година
Запишете курс по математика со пополнување на овој формулар.Пополнете го формуларот со кирилична поддршка(освен е-маил адреса).
* Група ќе се формира само доколку има најмалку 5 ученици.
* Цената на курсот за VI,VII,VIII и IX одделение е 9 600 денари со инструктор и 6 000 денари без инструктор за 100 часа од по 60 минути.
Цената на курсот за I,II,III и IV година гимназиско образование, како и за I и II средно стручно образование и III и IV година средно економско образование е 9 600 денари со инструктор и 6000 денари без инструктор за 100 часа од по 60 минути,освен за IV година гимназиско образование(90 часа од по 60 минути),III и IV година средно економско образование(64 часа од по 60 минути).
* Цената на курсот Алгебра и Линеарна алгебра со аналитичка геометрија е  15 000 денари за 100 часа од по 60 минути со инструктор.
* Цената на курсот Математичка анализа е 9 000 денари за 60 часа од по 60 минути со инструктор.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy