Babbelcafé Chiro Koningslo 20/09
Beste ouders,

op 20/09/2020 organiseren we na de Chiro-zondag een "Babbelcafé" waarop de ouders van onze Ribbels, Speelclubbers, Rakwi's en Tito's kennis kunnen maken met de nieuwe leiding.

Het babbelcafé zal doorgaan van 16u-19u, aan onze Chirolokalen.
Indien het mooi weer is, zal dit buiten doorgaan. Bij aankomst kan u uw handen ontsmetten.

We vragen om u op voorhand per bubbel in te schrijven voor het babbelcafé, zodat wij weten hoeveel tafels en stoelen we moeten klaarzetten. Inschrijven kan tot en met 19/09. We vragen ook naar contactgegevens per bubbel, zodat we u indien nodig kunnen contacteren in kader van contacttracing COVID-19. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en binnen de 14 dagen na het evenement opnieuw gewist.

Adres: Romeinsesteenweg 55, 1800 Vilvoorde. Aan de ouders van Ribbels en Speelclubbers vragen we om via het poortje aan de achterkant van ons grasveld binnen te komen (einde van straat "De Pomp"). De ouders van Rakwi's en Tito's kunnen langs de groene poort naast de kerk (ingang Romeinsesteenweg) binnenkomen.

Het is verplicht om een mondmasker te dragen bij het binnenkomen, tot u neerzit aan een tafeltje. Daarna mag u het mondmasker afzetten indien de afstand met anderen (1,5m) bewaard kan worden. Het is de bedoeling dat iedereen gedurende het hele Babbelcafé aan hetzelfde tafeltje blijft zitten. De leiding zal tot bij u komen voor een kennismakingsbabbel en de bediening van drank en versnaperingen zal ook aan tafel gebeuren. Indien u rechtstaat om bvb naar de WC te gaan, vragen we om het mondmasker opnieuw op te zetten.

U zal aan het einde van het Babbelcafé uw drank/versnaperingen kunnen afrekenen aan de kassa. We vragen om indien mogelijk contactloos via payconic te betalen. Indien u cash betaalt, kunnen we geen wisselgeld geven.

Wie 3 dagen voor het evenement ziek is of ziektesymptomen heeft, vragen we om thuis te blijven.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen, zodat jullie kunnen kennismaken met de leiding die uw zoon/dochter dit jaar heeft!

Indien u vragen heeft, kan u contact opnemen met Frieda Roekaers (Volwassen begeleiding) via 0472/37 90 36 of info@sikambers.be.
Email address *
Wat is de naam van de contactpersoon die aanwezig zal zijn? (Deze persoon zullen we contacteren moest dit nodig zijn ikv contacttracing Covid-19) *
Via welke contactgegevens kunnen we u contacteren? (e-mail en/of telefoonnr) *
Met hoeveel personen zullen jullie naar ons Babbelcafé komen? *
Wij zijn de ouders van Chirolid/Chiroleden (naam kind):
Opmerkingen en/of vragen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy