Študentsko delo v času epidemije COVID - zdravstvena nega in druge zdravstvene smeri
Obrazec je namenjen zbiranju kontaktov študentov, ki bi bili pripravljeni pomagati zdravstvenim ustanovam (bolnišnice) in socialnovarstvenim zavodom (dom upokojencev, itd...), v katerih bi se pojavila potreba zaradi COVID epidemije. Delo poteka v obliki študentske dela. Vpis v evidenco ni zavezujoč, da se boste odzvali na prošnjo za delo. Ali se boste odzvali prošnji, je odločitev vsakega posameznika.

Vaši podatki bodo hranjeni izključno samo za namen informiranja in obveščanja o prostih delovnih mestih na vaš e-mail. Če pošte v nekaj dneh ne dobite, preverite v vsiljeno pošto.

Vaše podatke ne bomo posredovali nikomur. Kadarkoli boste želeli, vas lahko iz baze tudi izbrišemo.
Ime: *
Priimek: *
Občina stalnega ali začasnega prebivališča: *
Elektronski naslov: *
Telefonska številka:
Fakulteta: *
Študijska smer: *
Opombe:
GDPR *
Soglašam in dajem v privolitev, da v skladu s Splošno Uredbo General Data Protection Regulation (GDPR – 2016/679) Evropskega Sveta o varstvu osebnih podatkov in z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, kot upravljalec zbirk osebnih podatkov Sekcija študentov zdravstvene nege in babištva (v nadaljevanju SŠZNB) zbira, hrani in obdeluje osebne podatke, navedene v tem obrazcu. Soglašam, da lahko SŠZNB za namene organizacije podatke deli tudi z Zvezo študentov medicine Slovenije, Zbornico zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Ministrstvom za zdravje ter Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy