Inscripció al sopar d'Antics Alumnes
L'Associació d'Antics Alumnes de l'Escola BetàniaPatmos organitza aquesta primavera el Sopar de Promocions per a aquells alumnes que van acabar fa ja 5, 10, 15, 20, 25 i 50 anys.

Fa temps que no sabem de vosaltres i, per això, ens fa molt il·lusió que pugueu tornar a l'Escola el divendres 27 de maig de 2016. Et convidem a gaudir del fantàstic entorn de la nostra escola des de les 20h, davant de la Torratxa. Soparem a peu dret al pati de l'escola a partir de les 21h amb les millors vistes de Barcelona!

Si us plau, confirmeu la vostra reserva abans de dilluns 23 de maig perquè tot estigui enllestit per a la vostra tornada.

DADES PERSONALS
Nom *
Your answer
Cognom 1 *
Your answer
Cognom 2 *
Your answer
DNI *
números + lletra
Your answer
Telèfon
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Adreça *
Volem actualitzar les teves dades personals, però no t'enviarem publicitat
Your answer
CP
Your answer
CIUTAT
Your answer
Estudis o professió *
Your answer
Altres dades que vulguis afegir (web, empresa...)
Your answer
Tens fills? *
T’hem demanat l’adreça electrònica. No pateixis, no enviem publicitat, però sí ens agradaria saber si estàs disposat a rebre notícies relacionades amb
SOPAR
Vens al Sopar de Promocions? *
* Les teves dades seran incroporades a un fitxer automatitzat de l'Associació d'Antics Alumnes de BetàniaPatmos. Quan ho desitgis les podràs ​consultar, cancel·lar, rectificar o oposar-te al seu tractament enviant-nos una sol·licitud per escrit a Av. Mare de Déu de Lorda, 2-16, 08034, Barcelona. o a l'adreça electrònica anticsalumnes@betania-patmos.org, adjunta fotcòpia del teu DNI o document identificatiu equivalent.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Betània-Patmos. Report Abuse - Terms of Service