CSILLAGOS ÉG SÉTA online vezetőfüzettel - jelentkezési lap
Időpont: 2021. február 13., szombat

Helyszín: Tata, Geológos Kert melletti üres tér vagy szabadon választható egyéb helyszín is.

Részvételi díjak:
950 Ft/fő
800 Ft/fő (családi kedvezménnyel 3 főtől)

Választható kiegészítő vezetőfüzet vizsgálatok elvégzéséhez +1.200,-/csoport áron alább kérhető.

Felhős ég esetén a program nem marad el, és a vezetőfüzethez egy későbbi időpontban is biztosítjuk a hozzáférést!

További információk:
https://www.osveny-oktatokozpont.com/esem%C3%89nyek
Felhívjuk a figyelmét, hogy ennek az űrlapnak a kitöltése és beküldése megrendelésnek számít, amiről számlát állítunk ki, és fizetési kötelezettséggel jár! Kérjük, tartsa be a kiküldésre kerülő számlán feltüntetett fizetési határidőt!
A RÉSZTVEVŐ(K) ADATAI
Az Ön neve *
Kérjük, adja meg a teljes nevét, amin regisztrálhatjuk a programon résztvevő csoport vezetőjeként
Az Ön telefonszáma *
Kérjük, adja meg azt a telefonszámot, amin szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, és akár a program ideje alatt is elérhető rajta. A telefonszám formátuma csak szám, írásjelek nélkül, ország és szolgáltató előhívóval: '36000000000'
Az Ön e-mail címe *
Kérjük, pontosan adja meg azt az e-mail címét, amire a jelentkezés visszaigazolását, és a programmal kapcsolatos további tudnivalókat elküldhetjük.
ÖSVÉNY - Csillagos ég séták tervező naptárja
További résztvevők és adataik *
Kérjük - amennyiben vannak - itt sorolja fel az Önnel érkező résztvevők teljes nevét és életkorát (vezeték név _ utónév _ (életkor évei)), amennyiben mind azonos helyszínen kívánnak résztvenni a programon. Ha a csoport NEM minden tagja ugyanarra a helyszínre jelentkezik, akkor őket külön jelentkezési lapon kérjük bejelenteni.
A résztvevők pontos száma, összesen (fő) *
Kérjük, hogy azt a létszámot tüntesse fel saját magát is beleértve, akiket az űrlapon bejelentett és Önnel együtt számíthatunk a részvételükre.
Kérnek-e hozzáférést kiegészítő vezetőfüzethez?
Számlázási név és cím megadása
A program befizetett díjáról minden esetben számlát állítunk ki a befizető nevére és címére. Kérjük, hogy pontos nevet és postai címet adjon meg, hogy a befizetését könyvelni lehessen!
A befizető neve: *
Település neve *
Közterület neve, házszám *
Irányítószáma *
... már csak két kérdés:
Honnan hallott erről a programunkról? *
Üdvözölhetjük-e ismerősként? *
Kérjük, jelölje meg, hogy vette-e már részt az ÖSVÉNY Oktatóközpont valamely programján, találkozott-e már velünk valahol korábban.
Required
A program előtt a jelentkezésről visszigazolást, a befizetést követően pedig részletes tájékoztatót küldünk a tudnivalókról. Ha a részletekkel kapcsolatban kérdései vannak, keressen minket bizalommal! Mindig szívesen állunk rendelkezésre!
További információk
Rogovszky Zoltán - szakmai vezető
telefon: +36 30 594 83 27;
e-mail: iroda(at)osvenykft.hu;

Bankszámlaszám, ahova a visszaigazolást követően a befizetést várjuk:
11740047-20136088 (OTP, ÖSVÉNY Oktatóközpont Kft.)
Az átutalásnál, a közlemény rovatban kérjük, feltétlenül tüntessék fel a program nevét, és a számlaszámát, hogy azonosítani tudjuk, hogy melyik programra történt a befizetés! Visszaigazolás, számla nélkül ne utaljon!
A jelentkezés feltételei *
A jelentkezést csak a kitöltött jelentkezési lap beérkezése, és az összeg - a fent megadott bankszámlánkra történő - befizetése esetén fogadjuk el! A jelentkezési lap beérkezését minden esetben visszaigazoljuk. Felhívjuk a figyelmét, hogy ezen űrlap kitöltése és beküldése megrendelésnek számít, és fizetési kötelezettséggel jár, amit a visszaigazolást követően kérünk rendezni. A befizetett részvételi díjat a résztvevő általi visszamondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy