"Az örök ifjúság vize" - meseösvény jelentkezési lap

Gyere tekeregni a Budai vár oldalába! Hallgasd meg a Mesemúzeumban az indító mesét Gregus Lászlótól (Gárembucka, napos-holdas mesemondók), ezután családoddal indulj útnak és járd végig a meseösvényt, aminek különböző pontjain a Bailavidrum csapat eleveníti meg neked a mesét. Tedd próbára magad, találd meg a segítőidet és végül nevess Tündér Ilonával az aranyhídon!

Hogy igazi, saját élményben legyen részed, a meseösvényre 3-5 perces követési idővel fogunk csapatokat indítani. (Az önszerveződéssel létrejövő csapatok javasolt létszáma 1-2 család, max. 10 fő). A mesemondás után, amíg várakozol az indulásra, játszhatsz bent a múzeumban. Ha a meseösvényen utoléred az előtted járókat, még a mesehelyszín előtt csatlakozz hozzájuk, vagy várj türelmesen!

A nevezést március 7-én csütörtökön délben lezárjuk és a részletes információt a lebonyolításról akkor kapod meg ha megadod az e-mailcímedet.

Ha segítőnek jelentkezel, bármikor regisztrálhatsz. Adj meg e-mailt, de ne írj be gyereknevet és írunk majd neked levelet a részletes információkkal szombat délután.

Ajánlott korosztály: 4-99 éves korig

A programon való részvételhez a helyszínen válts jegyet a Mesemúzeumba:
http://www.mesemuzeum.hu/node/5#latogatoiinformaciok

Kérjük:
- Vidd jó hírét eseményünknek szerte a világban, mesélj ismerőseidnek, hozd el öket is
- Keress Facebookon:
Bailavidrum https://www.facebook.com/Bailavidrum
Gárembucka https://www.facebook.com/garembucka
Mesemúzeum https://www.facebook.com/Mesemuzeum
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question