VRAGENLIJST - GC Nohva - Op weg naar een nieuw cultuurbeleidsplan
Er gebeurt in jouw stad, stadsdeel of wijk vast al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan de stad Brussel in de toekomst extra op inzetten?

Om hier een beeld van te krijgen stellen we je graag enkele vragen. We zijn geïnteresseerd in jouw persoonlijke mening over het reilen en zeilen van cultuur in de Vijfhoek en Noordwijk, Laken, Neder-Over-Heembeek en Haren.

Er zijn geen juiste of foute antwoorden. Als je op sommige vragen niet wenst te antwoorden, kan je die overslaan. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Het beantwoorden van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

De resultaten van deze bevraging nemen we mee naar het cultuurplatform op 12 juni 2019. Dit cultuurplatform vormt het sluitstuk van ons participatief traject voor de opmaak van een nieuw Nederlandstalig lokaal cultuurbeleidsplan voor de Stad Brussel en onze partners. Als je op het einde van de vragenlijst je e-mailadres invult, ontvang je zeker een uitnodiging voor het cultuurplatform. Mogen we je tenslotte vragen deze vragenlijst in te vullen voor 2 juni 2019.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Deze bevraging is gebaseerd op Cultuurcontentement - De Federatie (https://www.cultuurcontentement.be)


Meer informatie: Cultuurbeleidscoördinator Stad Brussel, Marc Boutsen: 02 279 64 49 cultuurbeleid@brucity.be

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service