Aplikacioni për Kampin e Karrierës
Kampi i Karrierës është aktivitet dy-ditor, pjesë e programit "BRICK" nga Innovation Centre Kosovo (ICK) dhe Community Development Fund (CDF). Qëllimi i kampit është ofrimi i njohurive dhe shkathtësive për të rinjtë e shkollave të mesme, në fushën e orientimit në karrierë.
6 - 7 Dhjetor 2019 | Hotel Rubis, Ferizaj
Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Mosha *
Your answer
Klasa *
Your answer
Shkolla *
Your answer
Komuna *
Numri Kontaktues *
Your answer
Email Adresa *
Your answer
Pse Dëshironi të merrni pjesë? *
Max 500 fjalë
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Innovation Centre Kosovo. Report Abuse