Meldpunt WMO hulpmiddelen - Gouda
Gouda houdt geld over dat bedoeld is voor hulpmiddelen voor bewoners vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. In 2017 betrof het een bedrag van 391 000 €. Tegelijkertijd krijgt de SP meldingen dat aanvragen voor de WMO hulpmiddelen afgewezen worden om redenen die de aanvragers niet begrijpen en/of zeer onterecht vinden.

Reden voor de SP om een meldpunt te openen waar bewoners hun ervaringen met afgewezen WMO aanvragen voor hulpmiddelen kunnen delen. De SP zal deze ervaringen gebruiken om politieke druk uit te oefenen om het geld wat bestemd is voor ondersteuning en/of hulpmiddelen ook echt daarvoor te gebruiken.

Het gaat om hulpmiddelen die bewoners helpen om zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen en het mogelijk maken om actief mee te doen in de samenleving zoals een scootmobiel, rollator, alarmering, een traplift of een woningaanpassing.

Welk hulpmiddel vroeg u aan bij de WMO? (Het gaat om hulpmiddelen die bewoners helpen om zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen en het mogelijk maken om actief mee te doen in de samenleving zoals een scootmobiel, rollator, alarmering, een traplift of een woningaanpassing.)
Your answer
Wat was de reden van afwijzing door de gemeente?
Your answer
Wat vindt u van deze afwijzing?
Your answer
Heeft u nog iets anders toe te voegen?
Your answer
Wat is uw naam?
Your answer
Wat zijn uw contactgegevens?
Your answer
Mogen wij u naar aanleiding van uw melding benaderen voor aanvullende vragen?
Wilt u geïnformeerd worden over de resultaten van deze enquête?
de SP mag mijn telefoonnummer en e-mail gebruiken om contact met mij op te nemen over deze actie
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms