Anmälan Missionsloppet 2020
Här kan du anmäla dig till Missionsloppet. Vi rekommenderar alla att använda appen Strava så vi enkelt kan följa din rutt, men det går lika bra att anmäla sig här. Missionsloppet pågår under 20 minuter, klockan 12.00-12.20. Har du inte möjlighet att vara med just då går det bra att springa/gå tidigare eller senare under dagen.

Från klockan 11.45 kommer vi ha studio med uppvärmning, underhållning och liverapportering från loppet (se KRIK på Facebook eller Instagram). Loppet går ut på att du ska springa/gå så långt du hinner på 20 minuter. Vi räknar ett varv som 400 meter och din uppgift är att samla sponsorer som skänker ett belopp för varje varv du hinner med. Beloppet skickar sponsorerna direkt till KRIK, bankgiro: 5750-4367, Swish: 123 17 07 876. Märk med "Missionsloppet 2020".

Pris kommer delas ut till den som samlar ihop mest pengar, springer flest varv (dam och herr) samt till den som tar sig fram på roligast sätt/ser roligast ut. Bildbevis på tid och outfit skickas till info@krik.se.

Syftet med anmälan är att vi ska veta hur många som är med hur mycket pengar som samlas in till IAS (International Aid services), KRIK och Gullbrannafestivalen. Dina steg gör skillnad!
För-och efternamn
Telefonnummer
Mejladress
Ange hur många sponsorer du kommer ha och vad de sponsrar med (eller hur mycket pengar du totalt kommer samla in per varv)
Ange hur många varv du siktar på att springa (ett varv = 400 meter)
När kommer du att springa?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KRIK - Kristen Idrottskontakt. Report Abuse