Opgave feestelijke optocht
Met het invullen van dit formulier geef je jezelf op voor de optocht tijdens het Oldemarkter Dorpsfeest. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Contactpersoon *
Telefoonnummer contactpersoon *
Categorie *
Required
Ik heb onderstaande reglementen gelezen *
Reglementen optocht

Optocht Oldemarkt:

De optocht wordt op de vrijdagavond en zaterdagavond verreden. Tijdens deelname aan de optocht wordt zoveel mogelijk aansluiting gezocht op de voorganger. Instructies van de organisatie worden ten alle tijde opgevolgd. 

Aan de optocht kunnen 3 categorieën deelnemen.  Bij de categorieën zijn spelregels.

Voor alle deelnemers geldt dat het niet toegestaan is om alcoholische dranken te nuttigen. Daarnaast geldt ook voor alle deelnemers dat er goed op de veiligheid van alle leden van de act gelet moet worden. 

  1. Wagens: een rijdend geheel van minimaal 4 meter lang en minimaal 2 meter breed. Beweegt zich met behulp van een gemotoriseerd dan wel elektrisch voertuig voort. Is zichtbaar voorzien van een naam. De chauffeur van het trekkend voertuig is nuchter en beschikt over de benodigde documenten. 
  2. Loopgroepen: eventueel met ondersteuning van een karretje wat zich op menselijke kracht voortbeweegt. De acts bewegen zich tijdens de optocht continu voort, tenzij de organisatie anders aangeeft. Het uitvoeren van een act kan op aangegeven locaties.
  3. Kinderen: de kinderoptocht is onderdeel van de grote optocht. De deelname door kinderen aan deze optocht is ten allen tijde voor de verantwoording van de ouder en onder begeleiding van een ouder. Deze categorie spitst zich toe op de leeftijd tot groep 8. 

 Alle deelname aan activiteiten tijdens het dorpsfeest is op eigen risico. 

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy