Prijava na radionicu 

U četvrtak, 18.05. od 10:00 do 15:00 u event prostoru Tehnološkog parka održava se radionica pod nazivom Vođenje projekata za poduzetnike - od ideje do realizacije" koju će održati Tatjana Kotarski vlasnica obrt-a pm4you, za obavljanje djelatnosti organizacije otvorenih i inhouse treninga, individualni coaching i mentorstvo na projektima, djelatnosti poslovnog savjetovanja, te provođenje pripremnih tečajeva za PMI® certifikacije. 

Tijekom ovog treninga polaznici će se upoznati sa profesionalnim alatima, tehnikama i metodologijama project management-a, uključujući međunarodne trendove i tehnike upravljanja projektima u kombinaciji sa izvrsnim praktičnim primjerima. 

Za pola dana treninga polaznici će dobiti 4 edukacijska sata za upravljanje projektima koje mogu koristiti nositelji PMI® certifikata i/ili kao preduvjet za prijavu PMI® certifikacije. Potvrde o pohađanju će se dostaviti polaznicima u elektronskom obliku nakon završetka treninga.

Tatjana Kotarski je magistar informatike, PMI certificirani voditelj programa i projekata (PgMP®, PMP®, ACP®, DASSM®) te ovlašteni PMI trener (ATP PMI Instructor®) s 16 godina praktičnog iskustva na 50+ projekata. Također je akreditirani mentor i Coach prema EMCC Global EIA Practitioner level Individual Accreditation, te Disc Flow® certificirani trener. 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 17.05. Radionica je organizirana u okviru Mreže BOND uz suradnju s Enterprise Europe Network (EEN).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Zanimanje *
Tvrtka 
Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, koji je stupio na snagu 25.05. 2018. i članka 7., prijavom dajem suglasnost Tehnološkom parku Varaždin, d.o.o. da prikupi i obrađuje moje osobne podatke u svrhu informiranja i savjetovanja. Upoznat/a sam s mogućnošću da danu suglasnost mogu u svakom trenutku opozvati. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse