Ομάδες Ενδυνάμωσης Ιανουαρίου
Οι ημερομηνίες των ομάδων ενδυνάμωσης συνεχίζονται για το νέο έτος! Οι ημερομηνιες των συναντησεων για τον Ιανουάριο είναι:
- Ομάδα Ενδυνάμωσης Σεξουαλικού Προσανατολισμού: Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 18:30
- Ομάδα Ενδυνάμωσης Ταυτότητας Φύλου: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, 18:30

Λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα προστασίας για τον Covid– 19, οι συναντήσεις των ομάδων θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Οι ομάδες ενδυνάμωσης απευθύνονται σε non-straight και non-cisgender άτομα, έως 30 ετών.

Υπενθυμίζουμε πως οι ομάδες ενδυνάμωσης είναι βιωματικές, επομένως μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές μόνο όσα άτομα απασχολεί τα ίδια οτιδήποτε αφορά είτε το σεξουαλικό τους προσανατολισμό είτε την ταυτότητα φύλου τους, αντίστοιχα. Ένα άτομο μπορεί να συμμετέχει και στις δύο ομάδες εφόσον το αφορούν βιωματικά. Ακόμη, κάθε άτομο μπορεί να λάβει μέρος σε όλες τις ομάδες και για όσες συναντήσεις επιθυμεί.

Λόγω του ότι οι ομάδες θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, και με στόχο την εξασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας για όλα τα άτομα που θα συμμετέχουν σας ζητάμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας των ομάδων.

- Βασική αρχή των ομάδων ενδυνάμωσης είναι ο απόλυτος σεβασμός στον αυτοπροσδιορισμό κάθε ατόμου (ως προς το όνομα, τις αντωνυμίες και τις όποιες ταυτότητες φέρει), καθώς και στα προσωπικά βιώματα που φέρνει μέσα στην ομάδα.

- Οι συντονίστριες-ες των ομάδων δεσμευόμαστε στην τήρηση του απορρήτου από την επαγγελματική μας δεοντολογία ως ψυχολόγοι. Για τη διασφάλιση του απορρήτου ζητάμε από τα μέλη της κάθε ομάδας μια κοινή δέσμευση στο ότι δε θα μοιραστούν πληροφορίες και εμπειρίες άλλων ατόμων, έξω από το πλαίσιο της ομάδας.

- Ειδικότερα στο πλαίσιο της διαδικτυακής διεξαγωγής των ομάδων: δεν επιτρέπεται η ηχογράφηση, η μαγνητοσκόπηση, καθώς και η λήψη φωτογραφιών ή screenshots κατά τη διάρκεια της ομάδας.

- Ακόμη δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία και παρακολούθηση των ομάδων από άτομα που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτές.

Η δέσμευση στην τήρηση των παραπάνω κανόνων είναι εξαιρετικά σημαντική για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για όλα τα άτομα.

Για τη συμμετοχή σας στην ομάδα είναι απαραίτητη η ύπαρξη μικροφώνου και κάμερας. Σε περίπτωση που κάποιο άτομο αντιμετωπίζει τεχνικές δυσκολίες με κάποιο από τα παραπάνω μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας πριν την έναρξη της ομάδας.

Τέλος, διευκρινίζουμε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ενημέρωση σας σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στις ομάδες, και, μόνο εφόσον δηλώσετε πως το επιθυμείτε, για μελλοντικές ενημερώσεις σχετικά με τις συναντήσεις των ομάδων.
Όνομα *
Email *
Τηλέφωνο *
Ηλικία *
Θα ήθελα να συμμετέχω στην *
Required
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους κανόνες λειτουργίας των ομάδων που αναφέρονται στην περιγραφή της φόρμας *
Θα ήθελα να λαμβάνω στο μέλλον ενημερώσεις για τις ομάδες ενδυνάμωσης *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy