Kandidera till F! Gotlands styrelse!
Nu är det dags att kandidera till F! Gotlands styrelse för perioden mars 2018 till mars 2019! Styrelsen är de människor i F! som ser till att allt vi gör hänger hop och funkar praktiskt - som planerar, organiserar och samordnar. Styrelsen fattar också en hel del viktiga beslut om hur F! ska ställa sig i olika frågor. Just det här året är det dessutom VAL, så det kommer det vara särskilt mycket fokus på för den här styrelsen. Styrelsen har möte ungefär en gång i månaden, och varje styrelsemedlem har ett ansvarsområde som hen också sköter självständigt, löpande.

Det finns många olika roller i styrelsen och det behövs människor med många olika kunskaper och intressen. Till exempel de här:

- Leda möten
- Hålla ordning på dokument, policys och datum
- Sköta ekonomi
- Ha kontakt med media
- Planera och göra strategier
- Skriva texter
- Skapa material till sociala medier
- Planera utbildningar för medlemmar
- Arrangera evenemang
- Hitta på och driva valkampanjer
- Se till att grupper funkar och att folk mår bra
- Organisera/piffa/fixa med vår partilokal
- Ha en överblick över vår politik
- Tillämpa ett intersektionellt perspektiv på beslut och processer

Alla behöver inte kunna allt! Finns det NÅGOT av det här som du skulle vara intresserad av att bidra med till den feministiska politiken? Kandidera till styrelsen!

Om du väljer att kandidera kommer valberedningen höra av sig till dig så får du chans att ställa frågor och samtala med valberedningen om hur det skulle funka för dig att sitta i styrelsen. Du är också välkommen att nominera någon annan än dig själv som du tycker skulle passa i styrelsen. Se till att ha frågat personen om det är okej att du nominerar hen först bara.

Sista dag för att kandidera/nominera är 1 februari 2018. Enda kravet för att kandidera är att du är medlem i Feministiskt initiativ.

Har du frågor? Välkommen att höra av dig till valberedningens sammankallande på elin.baath@feministisktinitiativ.se

Kandiderar du eller nominerar någon annan? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms