Radionice "Osvajanje obnovljivih izvora energije"
U okviru "Karavana za klimu" Francuski Institut i Centar za promociju nauke pripremili su serijal od tri radionice u okviru kojih će učesnici praviti i sastavljati naučno - popularne eksponate koji ilustruju klimatske promene. Prijave su otvorene za učesnike starije od 10 godina, a održavaju se u tri termina - 20. i 22. mart i 3. april u prostorijama Mejkers spejsa Naučnog kluba Beograd, u ulici Kralja Petra broj 46. Radionice su zakazane od17 do 19 časova.

Projekat «Karavan za klimu sezona 2 – Osvajanje obnovljivih izvora energije!» predstavlja nastavak projekta «Karavan za klimu – Svi aktivni u borbi protiv klimatskih promena!» koji je sproveden 2018. godine. Kao putujući projekat koji obuhvata celu teritoriju Srbije, karavan za klimu 2018. godine imao je za cilj da probudi svest o problemu klimatskih promena kod građana, da ubedi privredne subjekte i javne institucije da je zeleni rast dobra prilika za razvoj, kao i da promoviše jednostavna i operativna rešenja u cilju smanjenja našeg negativnog uticaja na životnu sredinu.

Projektom «Karavan za klimu #sezona2 – Osvajanje obnovljivih izvora energije!» nastavlja se rad započet tokom prvog projekta na objedinjavanju znanja i iskustva i razumevanju od strane mladih na lokalnom nivou problema u vezi sa klimatskim poremećajima u Srbiji. Ovaj projekat će moći da iskoristi plodove rada iz 2018. godine i dobar imidž koji je karavan za klimu #sezona 1 stekao kod Opština, privrednih društava, međunarodnih organizacija i partnerskih nevladinih organizacija.

Ime i prezime *
Your answer
Godine *
Your answer
E-pošta *
Your answer
Kontakt telefon
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centar za promociju nauke. Report Abuse - Terms of Service