Formular i aplikimit për vëzhgues të zgjedhjeve
Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut në Kosovë – YIHR KS si anëtare e Koalicionit për monitorimin e zgjedhjeve të përgjithshme Demokracia në Veprim – DnV, që do të zhvillohen me 11 qershor 2017 shpallë këtë thirrje për aplikim për vëzhgues të këtyre zgjedhjeve. Roli i monitoruesve do të jetë monitorimi i procesit zgjedhor, specfikisht të fushatës së Partive që janë të Komunitetit Rom, Komunitetit Ashkali dhe Komunitetit Egjiptian në Komunën e tyre.
VËREJTJE:
Të gjitha të dhënat në këtë formular do të mbrohen në mirëbesim nga Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut në Kosovë – YIHR KS dhe bazuar në Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale. Këto të dhëna nevojiten për akreditim të vëzhguesve në KQZ dhe për pagesën e shërbimit si vëzhgues të zgjedhjeve.
Emri dhe mbiemri
Your answer
Data e lindjes
Your answer
Komuniteti
Required
Komuna
Your answer
Adresa
Your answer
Numri personal
Your answer
Numri i xhirollogarisë bankare (nëse aplikohet)
Your answer
Shkollimi
Your answer
Telefoni
Your answer
E-maili
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Youth Initiative for Human Rights. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms