Preinscripció Formació Activistes Menorca 2019 - Obertament Balears
(versió català)
3 Salut Mental organitza la primera formació d’activistes d'Obertament Balears a Menorca perquè la lluita contra els prejudicis, els estereotips i la discriminació per raons de salut mental només és possible mitjançant l’apoderament de les persones amb experiència viscuda.
A partir d’aquesta formació els activistes podran participar en el disseny de projectes contra l’estigma, explicar la seva història a públics diversos o als mitjans de comunicació.

DATES I HORARI: 1, 8, 14 i 15 de juny de 2019 (dissabtes matí, de 10 a 14 h i divendres 16'30 a 20h)
LLOC: Ca n'Oliver (Carrer d'Anuncivay, 2 - Maó)
DESTINATARIS: Persones que han viscut o viuen un trastorn de salut mental i que volen implicar-se personalment i col·lectivament per erradicar l'estigma de la nostra societat.
COST: La participació és gratuïta però requereix constància i implicació. Obertament Balears es fa càrrec dels costos de desplaçament.
Obertament Balears, projecte vinculat a 3 Salut Mental, compta amb el finançament de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears amb càrrec a l’assignació del 0,7 % de l’IRPF.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(versión castellano)
3 Salut Mental organiza la primera formación de activistas de Obertament Balears en Menorca porque la lucha contra los prejuicios, los estereotipos y la discriminación por razones de salud mental solo es posible mediante el apoderamiento de las personas con experiencia vivida.
A partir de esta formación los activistas podrán participar en el diseño de proyectos contra el estigma, explicar su historia a públicos diversos o a los medios de comunicación.

FECHAS: 1, 8, 14 i 15 de junio de 2019 (sábados por la mañana, de 10 a 14 h i el viernes de 16'30 a 20h)
LUGAR: Ca n'Oliver (Carrer d'Anuncivay, 2 - Maó)
DESTINATARIOS: Personas que han vivido o viven un trastorno de salud mental y que quieren implicarse personalmente y colectivamente par aerradicar el estigma de nuestra sociedad.
COSTE: La participación es gratuita pero requiere constancia e implicación. Obertament Balears se hace cargo de los costes de desplazamiento.
Obertament Balears, proyecto vinculado a 3 Salut Mental, cuenta con la financiación de la Comunidad Autónoma de las Islas Baleares con cargo a la asignación del 0,7% del IRPF.

Email address *
Obrim portes contra l'estigma per raons de salut mental. T'hi apuntes?
Nom i cognoms/ Nombre y apellidos *
Your answer
Data de naixement/ Fecha de nacimiento *
Your answer
DNI *
Your answer
Gènere/ Género *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service