Sectorbevraging voor siertelers: plantenassortiment voor stedelijke groenvoorziening
Gezien het toenemende belang van stedelijk groen en de verschillende ecosysteemdiensten die het kan leveren (luchtzuivering, koolstofopname, biodiversiteit, waterbuffering,...), willen we op het PCS vanuit de Afdeling Groen en het project Groen Bouwen bij siertelers informeren naar hun huidige kennis en naar de behoefte aan kennis over dit onderwerp. Stedelijk groen varieert van grotere parken en tuinen over kleinere tuinen en straatbomen tot groendaken en groene gevels.

Door deze vragenlijst in te vullen, help je ons te bepalen welke informatie je nodig hebt om het multifunctionele gebruik van groen op een betere manier te promoten en zo ook de verkoop van groen in tijden van klimaatverandering op een duurzame manier te stimuleren.

De vragenlijst zal ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Gelieve deze in te vullen vóór 30 september 2019. De gegevens zijn vertrouwelijk en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Wij danken je alvast voor je bijdrage.

Bij vragen over deze sectorbevraging kan je contact opnemen met Ellen Dams via ellen.dams@pcsierteelt.be of Sandy Adriaenssens via sandy.adriaenssens@pcsierteelt.be.

1. In welk land is je kwekerij gevestigd? *
Your answer
2. Welk type planten teel je? *
Required
3. Hoe groot is het aandeel stedelijk groen (zowel publiek als privaat) in je afzetmarkt? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service