IoT pentru industrie: Studii de Caz Reale și Aplicabilitate

Internetul Lucrurilor (sau în engleză Internet of Things) este un concept care pune în evidență faptul că orice dispozitiv electronic se poate conecta la Internet pentru a colecta, genera sau face schimb de informații, având astfel o aplicabilitate extinsă.

Curentul IoT depășește astăzi limitele de comunicare M2M, permițând conectarea la Internet inclusiv a dispozitivelor care nu conțin electronica necesară prin utilizarea unui dispozitiv intermediar neintruziv. Potrivit Cisco, această tehnologie va genera o valoare de 4.600 de miliarde de dolari până în anul 2024, prin managementul eficient al resurselor, creșterea productivității angajaților, generarea de noi venituri și creșterea beneficiilor pentru utilizatorul final.

În acest context, DeviceHub.net va susține în data de 6 noiembrie 2015, între orele 11:30 - 13:30, la TechHub Bucharest, workshop-ul IoT pentru industrie: Studii de Caz Reale și Aplicabilitate în cadrul căruia vor fi prezentate soluții și proiecte concrete de aplicații IoT din diferite industrii precum industria producătoare, telecom, agricultură, transport, energie regenerabilă etc.

Astfel, industria de pretutineni se poate bucura acum de un nivel fără precedent de vizibilitate al liniei de producție precum și a tuturor operațiunilor din fabrică, beneficiind nu numai de colectarea și analiza datelor de la dispozitive utilizând o interfață unică, ci și de generarea instantă de rapoarte inteligente la nivel de fabrică. Managerii din fabrici pot avea acum acces la date cum ar fi eficiența echipamentelor, eficiența liniei de producție, alertare în cazul unui incident din orice locație smd.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Vă așteptăm!

Persoană de contact:

Mădălina Iorga
PR Executive DeviceHub.net
Email: madalina.iorga@devicehub.net
Telefon: +40786606090
Web: http://devicehub.net
Facebook: https://www.facebook.com/devicehub.net
Twitter: https://twitter.com/devicehubnet

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question