BOSSA DE RECURSOS PRÀCTICS: CONNECTANT L'ESCOLA AMB L'ENTORN
Amb la intenció de poder acompanyar l’Equip Docent per tal que pugui transmetre el coneixement d’una manera més pràctica i més propera a la realitat, la vocalia Escola-Entorn us fem arribar la proposta de crear una “bossa de recursos pràctics”, en la qual us convidem a participar. La finalitat d’aquesta bossa és que els docents que ho considerin necessari hi trobin recolzament (ja sigui en forma de coneixements, habilitats, espais, materials, etc.) i puguin demanar, d’una manera àgil, la col·laboració puntual dels inscrits.

Si us plau, si hi esteu interessats empleneu aquest formulari amb aquella informació que faciliti al docent poder trobar el possible recurs i la manera de contactar amb les persones que el proposen.

El formulari vol recollir informació bàsica sobre els coneixements i les habilitats pràctiques que cadascú cregui que pot oferir (per exemple, sobre art, disseny, tecnologia, biologia, astronomia, comunicació, món empresarial, oficis artesanals, etc.). També considerem interessant recollir la disponibilitat d’accés a materials (com ara retalls de teixits i cartrons per crear un escenari o materials per fer maquetes), o a instal·lacions i espais que puguin ser usats o visitats (com estudis de comunicació audiovisual, etc.).

La informació recollida es gestionarà seguint la normativa legal de protecció de dades que pots consulta al final d'aquest formulari.

(I no oblideu clicar "SUBMIT" un cop emplenat)

Moltes gràcies per la vostra participació!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon (opcional)
Quin coneixement o habilitat t'agradaria compartir? Per exemple: fer una xerrada sobre sexualitat, o un taller de perruqueria, o explicar com funciona una empresa, etc.
Vols oferir recursos materials o instal·lacions o espais per visitar? Per exemple: materials per fer maquetes, un taller mecànic, un centre d'investigació, etc.
Tens disponibilitat per acompanyar al professorat en alguna sortida amb alumnes? Com anar al parc de l'Oreneta per exemple, etc.
Clear selection
Si vols pots concretar amb quines etapes t'agradaria compartir el que has ofert
Observacions (podeu explicar el que creieu oportú sobre la vostra proposta)
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy